Skip to content
15 reacties
2729 weergaves

Vrouwen lachte om kleine piemel

Ik ben vadaag naar het naaktstrand geweest en heb daan lekker in mijn nakie gezwommen. Toen ik er uit kwam kwamen er net een groepje jonge vrouwen voorbij, die waren gewoon aan het wandelen lamgs de zee en kwamen toevallig over het naaktstrand. Die zagen mij daar dus in mijn nakie het water uit komen. En ze kwamen even iets zeggen. Ze zeiden dat ze het heel stoer vonden. Toen ze wegliepen hoorde ik dat eentje zei: die had een klein piemeltje. toen hoorde ik ze lachen. Ik keek er even naar er mijn piemel was dus heel erg gekrompen door dat koude water. Maar dat is toch niet raar? Waarom is dat dan zo grappig.

15 jaar
4 jaren geleden

15 Reacties

  • Haha ja ik snap die meiden echt helemaal......!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Beter een kleine die steigert dan een grote die weigert is een gezegde, maar ook een waarheid als een koe. Die meiden waren kennelijk nog niks gewend want lopen giebelen over een piemel komt niet erg volwassen over. Bovendien denk ik dat ze niet meer zullen lachen als ze een joekel van een dikke (kunst)pik van zo'n 20cm. te verwerken krijgen. Ze zullen er waarschijnlijk veel pijn en kutkramp aan over houden maar ze wilden toch iets groots?? hahaha. Oh sorry, een volwassene lacht hier niet om. hahaha

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • wel wat stom heeft ook weinig belang als je net uit het water komt neem het niet te erg op. ik heb pas iets ergs gezien op youtube van een jongen van 19 die onder een vorklift was geraakt en die was geamputeerd onder zijn middel en die had helemaal geen piemel of kont meer en ging naar het toilet door slangetjes en in zakjes. En hij heeft toch nog een lief. Vreselijk maar echt weird. staat op youtube en tiktok

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat is idd een lullige reactie ;) grapje... Je hoeft je nergens onzeker over te voelen, want dat krimpen is een natuurlijke reactie. Ik vind het maar kort door de bocht en kinderachtig van die vrouwen....

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Domme wijven, laat ze maar lachen en trek je er niks van aan. En je kan ook niet verwachten dat een 15-jarige jongen net zo´n grote pik heeft als een 20-jarige. De mijne is ook niet veel langer dan 8-9 cm als ik uit het koude water kom.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Iedereen is anders, de ene jongen heeft een klein piemeltje de andere een grotere, het ene meisje grote schaamlippen, de andere kleine.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Slap 6cm. is gewoon en niet superklein. Bij iedereen krimpt z'n piemel in koud water en meiden krijgen keiharde tepels. Daar kun je ook naar wijzen en lachen. Gewoon lekkere naar het naaktstrand gaan en je zal zien dat er weinig om je zullen lachen, er loopt van alles rond en niks is om je voor te schamen. Gewoon heerlijk in je blootje genieten!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoe lang is je piemel dan? Ik heb ook een kleine piemel slap is ie 6cm. Daarom zou ik nooit naar een naaktstrand durven te gaan, want ik ben bang dat ze me uitlachen zeker als ik ga zwemmen door het koude water krimpt ie en is ie maar 3cm ofzo.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Haha, wel gênant wat je hebt meegemaakt. Ik zou me doodschamen. Ik snap die meiden ook wel een beetje. Als je piemeltje zo klein is geworden is dat voor een meisje wel grappig. Maarja ik ben ook een meisje.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Je had over ze heen moeten pissen om je dominantie te tonen

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • De meiden die langs kwamen waren duidelijk geen naturisten of nudisten en dus gekleed neem ik aan. Tja, die zijn niks gewend, dat blijkt al uit het gegeven dat ze het stoer vonden. Ze zouden toch moeten weten hoe een pikkie er uit ziet als je uit het koude water komt i.p.v. er om te lachen. Zouden ze ook gelachen hebben als je er met een enorme stijve pik uit gekomen was?! Misschien waren het van die giebels die om elke pik lachen. Echt niks gewend dus of ze moesten lachen van de zenuwen omdat ze het lief en mooi vonden en er zelf geil van werden. Probeer er volgende keer maar eens met een flinke stijve paal uit te komen. Ben benieuwd!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Waarschijnlijk lezers van dit forum en hebben de topic gelezen over hoe lang je piemel is als je uit zee komt. Was je beledigd? Overkomt ons allemaal hoor.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Als die meiden dat grappig vinden moeten ze dat zelf weten. Het was op dat moment gewoon puur toeval dat die gekrompen was. Er is dus niks grappigs aan want het is heel normaal.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee, je piemel krimpt gewoon door koud water. Sommige mensen hebben nou eenmaal een heel flauw gevoel voor humor.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is perfect normaal dat je piemel krimpt van het koude water. Dat heeft bijna iedereen denk ik. Wat een domme vrouwen ook. “Toevallig” op het naaktstrand komen wandelen maar dan wel veilig met je badkledij aan kritiek geven op een ander.

    22 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Slaap lekker!

    Slaap lekker!

    Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 jongeren af en toe slecht slaapt. Het wordt vervelend wanneer je langere tijd problemen met slapen hebt. Wat zijn de oorzaken en hoe kun je beter slapen? Je leest het op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Slaap lekker!
  • Tips om gezond aan te komen

    Tips om gezond aan te komen

    Je kunt eten wat je wilt maar er komt geen grammetje aan. Of je voelt je mager en wilt dolgraag wat kilo’s erbij. Jij bent één van de mensen die moeilijk kan aankomen. Lees onze 5 tips om gezond aan te komen op JouwGGD.nl

    Ga naar Jouwggd.nl over Tips om gezond aan te komen
  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu.nl is een website over seksualiteit en seksuele gezondheid. De informatie is in veel talen beschikbaar.

    Ga naar Zanzu.nl over Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld
  • Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Monkeypox, vaak apenpokken of apenpokkenvirus genoemd, is een virusinfectie die zich nu ook in Europa verspreidt. Het virus is voor de meeste mensen niet gevaarlijk, maar wel vervelend. Je leest er meer over op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten