Skip to content
14 reacties
575 weergaves

Help ik ben bang om geopereerd te worden

Help! Ik moet tussen nu en over een paar jaar geopereerd worden aan mijn rechterenkel omdat er een stukje bot schuin of verkeerd zit ofzo. Maar dit wil ik echt niet de dokter zij dat het echt ooit eens moet want anders krakt het door en dan doet het super veel zeer maar ik wil zeker geen prikje krijgen. Weten jullie hier iets meer over? Hebben jullie dit ook al eens megemaakt?

12 jaar
4 jaren geleden

14 Reacties

  • Graag gedaan lief meisje! Het is altijd fijn iemand te kunnen helpen. Straks weer helemaal gezond naar school.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Bedankt voor de steun jongen 21

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Gefeliciteerd meisje, daar ben je van af. Hoef je geen jaren meer in de stress te zitten. Jammer dat het niet direct goed ging, maar het is achter de rug en zo te zien viel het wel mee. Het is goed als je af en toe gewoon flink kunt zijn!

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi de operatie ging niet zo goed er was iets fouts gegaan ofzo en ik ben opnieuw moeten geopereerd worden en tot vandaag moest ik daar blijven maar alles gaat wel weer goed hoor

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Goed zo ts! Fijn dat het al zo snel kan. Heel veel beterschap alvast!

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Heel flink van jou! Fijn dat het al zo snel kan. Volgende week om deze tijd is alles achter de rug. Het zullen nu nog wel een paar spannende dagen voor je worden maar als het eenmaal zover is dan zal je zien dat alle stress van je afvalt en je er helemaal klaar voor bent. Veel sterkte en beterschap. Alles gaat zeker goed komen!

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Bedankt jongen 21 ik ga deze zondag

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Goed zo meisje, Die operatie stelt echt heel weinig voor, het is net zo iets als naar de tandarts gaan. Ook niet leuk maar als je geweest bent voel je je een stuk beter. Zo zal het ook met die operatie gaan. De dokter gaat echt heel aardig voor je zijn. Ze weten best dat jij er een beetje bang voor bent en ze gaan je helemaal gerust stellen. Niemand wil meisjes van twaalf pijn doen. Je zult je daar heel veilig voelen.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ok ik zal praten met mijn ouders en vraag voor de operatie bedankt jullie horen nog van mij

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Lief meisje, hou op met uitstellen maar zeg tegen je ouders dat je het nu wil doen! Het is echt veel beter om het maar snel achter de rug te hebben. Als je pech hebt dan gebeurt er straks iets met die enkel en heb je meer pijn dan je ooit van die operatie zal voelen. Elke dag die je het niet doet heb je angst voor die operatie straks. Je doet het ook niet voor ons maar voor je zelf!
    Wees gewoon flink en neem de beslissing. Als het achter de rug is dan zul je trots op jezelf zijn en je veel beter voelen. Praat er over met je ouders!

    Wees sterk, wees flink! In je volgende bericht wil ik graag lezen dat het achter de rug is en dat het heel erg is meegevallen.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Bedankt jongens eerst dacht ik om de operatie niet te doen maar over een paar jaar zal ik het zeker doen ik ben nog steeds bang maar ik doe het voor jullie. Bedankt

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Heey ts, Maak je geen zorgen over een prikje. Ik ben een paar weken geleden geopereerd en voor dat ze gaan prikken krijg je vaak een verdovende pleister of zalf op de plek waar ze gaan prikken. Daardoor voel je er bijna niks van. En als je op de dag dat je geopereerd wordt van tevoren aangeeft dat je het spannend vindt houden ze er extra rekening mee. Succes! Je kunt het!

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Bedankt jongen 21

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Lief meisje, Dat prikje doet bijna geen pijn en van die operatie voel je helemaal niets. Daarna heb je er misschien een paar dagen last van maar dan is het over voor de rest van je leven. Wat wil je nu liever, invalide worden en nooit meer goed kunnen lopen of een klein prikje waar je bijna niets van voelt? Wees een beetje moedig en laat de dokter je beter maken. Voor meisjes van twaalf zijn ze altijd heel aardig en voorzichtig in het ziekenhuis en je ouders zullen ook heel blij zijn dat het gebeurd is. Doe het gewoon!

    21 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Slaap lekker!

    Slaap lekker!

    Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 jongeren af en toe slecht slaapt. Het wordt vervelend wanneer je langere tijd problemen met slapen hebt. Wat zijn de oorzaken en hoe kun je beter slapen? Je leest het op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Slaap lekker!
  • Tips om gezond aan te komen

    Tips om gezond aan te komen

    Je kunt eten wat je wilt maar er komt geen grammetje aan. Of je voelt je mager en wilt dolgraag wat kilo’s erbij. Jij bent één van de mensen die moeilijk kan aankomen. Lees onze 5 tips om gezond aan te komen op JouwGGD.nl

    Ga naar Jouwggd.nl over Tips om gezond aan te komen
  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu.nl is een website over seksualiteit en seksuele gezondheid. De informatie is in veel talen beschikbaar.

    Ga naar Zanzu.nl over Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld
  • Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Monkeypox, vaak apenpokken of apenpokkenvirus genoemd, is een virusinfectie die zich nu ook in Europa verspreidt. Het virus is voor de meeste mensen niet gevaarlijk, maar wel vervelend. Je leest er meer over op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten