Skip to content
69 reacties
6729 weergaves

Wie is er ook voordeursincontinent?

Als ijk echt zo dringend moet dat ik bang ben dat ik het in mijn broek ga doen, kan ik het altijd ophouden tot vlak bij huis, ook al moet ik nog straten lopen. Maar soms dan doe ik het nog net op de laatste meters in mijn broek. Het is mij ook wel na het wandelen net voor de wc op de camping overkomen. Dat was vervelender, maar toen is vriendin daar schone broek komen brengen.
Het zit tussen je oren, heeft de huisarts mij verteld. Je angst dat je op straat in je broek plast is dan over en dat geeft een soort opluchting en daardoor komt het, vandaar voordeursincontinentie. Erg is het dus niet want hoogstens je ouders of een vriendin zien het en je kunt gelijk alles wassen.
Ik ben benieuwd of veel mensen dat hebben en of daar ook jongens bij zijn.

18 jaar
3 jaren geleden

69 Reacties

  • Ik had nog een lichte met motiefje, die kan ik afwisselen met lichtblauwe, m17. Dat vinden jongens wel spannender. Zo spannend als jij ga ik het niet maken.

    Bedankt redactie, het onderwerp staat hier inmiddels ook verkeerd.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja dat handige dingetje om tegen en boom te plassen heb jij gelukkig dan weer wel, j16. Hopelijk kun je je blaas steeds beter trainen, zodat je in ieder geval kunt sporten zonder die dingen   Van de redactie :aangezien dit topic best lang is geworden en het laden voor ons daardoor langer duurt gaan we deze sluiten binnenkort. Praat rustig verder op een nieuw geopend topic! Helemaal prima. Zijn jullie weer op de hoogte :) 

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje20 als je het (net als ik) sexy vi d om een fietsbroek te dragen, dan zou ik voor een lichte kleur kiezen. Ik heb van diverse jongens gehoord dat ze die broekjes zowiezo sexy vinden en ook als die nat (geplast) is. Gister in mijn witte fietsbroek onderweg geweest en best veel bekijks gehad omdat ik er in geplast had hihi. Eigenlijk vind ik het best opwindend

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Nee geen ongelukje j23, ik plan het zelf, juist om geen ongelukje te krijgen (en geen erge buikpijn) en dat is ook niet zo vaak.
    Maar het is toch een nieuwe zwarte geworden met leuk sexy shirtje er boven. Ik had namelijk nog een leuke fietsbroek twee jaar geleden gekocht maar zonder banden. Op lange ritten niet comfortabel genoeg maar op korte prima. Die ga ik weer gebruiken, dan heb ik er 4. Ja hoop dat we weer snel op pleziertochtjes iets kunnen drinken, daar is dan ook WC.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • #m20. Succes met je keuze! Als je regelmatig een ongelukje hebt, zou ik een onopvallende kleur doen. Want anders is het zo gênant als je bijv ergens stopt om wat te drinken oid. Maar dat mag je zelf bedenken. Snap dat sexy zijn ook belangrijk is en leuk! Alleen als alles zichtbaar nat is, is dat dan nog sexy...

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • @m20 nee ik kan er ook weinig aan doen. Die luiers waren ook alleen de eerste keer vernederd. Ik vond het vooral raar dat ik er pas op m'n 13e in moest. Had tot mn 13 er niks mee te maken gehad maar had elke dag natte boxers waar ik veel last van had. Had geen flauw idee eerst wat luiers doen. Ik dacht een boxer voelt vies en nat dus dat dikke witte stof van een luier ook. Kwam er al snel achter dat zoiets absorbeert en alle geurtjes tegenhoud. Ik draag het ook op school en op reis en ook als ik bij een vriend ben. Ik ben geen wielrenner maar fiets wel veel, dan heb ik gewoon een boxer om. Als ik moet plassen trap ik meteen op de rem en kan ik vaak wildplassen. Dat gaat net goed. Dat is hoeveel tijd ik heb om bij een wc te komen op scholen enzoo.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja daar is veel om gelachen j20, joch is nu 9. Ik moest heel snel denken en zal wel een rooie kop hebben gehad, maar ik gaf het gelukkig gelijk toe.

    Daar heb je helemaal gelijk in j16. Jij kunt er niets of weinig aan doen dat het gebeurt maar dan heb je Tena. Niet vernederend vinden gewoon gebruiken wanneer dat nodig is, ik denk op school en op reis. Als je een eindje gaat fietsen kun je net als meisje 17 en ik doen, maar dat hangt er van af hoe lang je het op kunt houden. In ieder geval ben je dan niemand tot last.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @meisje. 20.zo grappig dat buurjongetje, zo direkt.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is alleen heel erg als je ook anderen tot last bent als je in je broek plast met bijvoorbeeld de dagelijkste dingen, zoals dat je op school verplicht moet zijn. Plas droogt op en gaat stinken, buiten waait het wel weg in de lucht. Dat is waarom verschillende mensen voor me wilden dat ik een tena ging dragen, eerst vond ik het vernederend en belachelijk maar ik merkte al snel dat het heel goed voor me werkte. Ik ruik altijd naar waspoeder terwijl ik toch aardig incontinent ben.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik weet het nog steeds niet j23, ik heb ook een lichtblauw en dat staat wat sexier (vind ik ook belangrijk en vooral leuk). Op kleine en middelgrote tochten houdt mijn blaas het zonder buikpijn. Shirt uit, broek uit en naakt aan de kant doe ik niet meer, onderbreekt je tempo ook vreselijk. Ophouden met buikpijn is ook een ramp en toen kon ik het niet meer ophouden tussen de mensen bij een stoplichtje. Ook voor lul dus net als jij. Sindsdien( jaar of 3 ) laat ik het dus lopen op het moment dat het goed uitkomt. Op een keer na op lange ritten. Toen had ik mijn lichtblauwe aan. Heb geprobeerd alleen de achterkant nat te laten worden, maar niet goed genoeg en werd door buurjongetje thuis gesnapt. Ik denk ook wel om dat maar voor lief te nemen en iets fleurigs en lichts te kopen. Zondag ga ik bestellen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • #m20. Als je een broek neemt en wilt voorkomen dat bij een ongelukje alles zichtbaar is, moet je voor een zwarte gaan. Ik had het dus in een donker blauwe, geen succes. Stond letterlijk voor l** nadat ik het in mijn broek had gedaan. Had spijt dat ik niet mijn zwarte aanhad want schaamde mij rot.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • #m22. Naja. In het begin dacht ik dat ik het wel zou ophouden, totdat het dus al een paar keer mis ging. Die vriend vroeg wel wat er was en toen zei ik dat ik nodig moest plassen. Verder zei hij niets. We waren later in de wijk bij zijn huis en ik vroeg of ik bij hem kon plassen. Maar dat wilde hij liever niet vanwege Corona (al zei hij wel dat ik een beetje gek in mijn kruis stond te grijpen). Toen zonk de moed mij letterlijk in de schoenen... Naja. Niet einde van de wereld en een super opluchting.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoeveel km doe je maximaal m17?

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Klopt meisje 20 Ik ben mezelf een beetje aan het uitdagen hihi Eens kijken hoever ik kan gaan en wat ik durf. Als ik straks mijn witte fietsbroek aan doe voor een lange rit drink ik eerst weer een flinke slok water en dan maar zien of ik droog thuis kom ;) Ik laat het je weten.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Volgens mij durf je het nu wel als het een keer moet, m17. Ben je met een soort dare (durfspelletje ) bezig om nu in een witte fietsbroek te gaan?…Ik ben er nog steeds niet uit of ik een donkerblauwe of zwarte er bij ga kopen. Je hebt wel gelijk, mensen moeten denken wat ze willen, maar ik ben toch bang voor opmerkingen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Als jij van je grooote voordeel (hihi) geen gebruik kan maken en tegen een boompje aan kan plassen kom je in dezelfde problemen als ik, jongen van 23. Je had beter in het begin al tegen die vriend kunnen zeggen dat je in de problemen kwam, dan had hij het zelfde als ik gereageerd, zeker in die corona situatie. Dat had het minder pijnlijk voor je gemaakt.
    En voor hem ook, want die dacht waarschijnlijke ook, wat moet ik zeggen. Je moet toch tegen een vriend kunnen zeggen dat je heeeel dingend moet plassen of is dat bij jongens anders?
    Het is toch onmogelijk dat hij dit gemist heeft, dat was bij die vriend die ik per ongeluk tegen kwam anders, dus dan snap ik dat hij het zo laat.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb zelf vooral binnen school enorm veel problemen hier mee gehad. Op school is dat het ergst want je moet daar 8 uur verplicht blijven en ik ben een half uur reizen van huis af.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • #m22. Fijn dat je begrijpt dat een jongen soms ook in z’n broek kan plassen. Ik had Idd dat ik tijdens het fietsen een aantal keer een scheut verloor. Dus flinke natte plek en zadel. Was met een vriend en die keek af en toe al naar mijn kruis en zadel. Maar zei gelukkig niets. Toen ik afstapte en niet kon plassen braken de sluisen helemaal door en liep het zo mijn schoenen in. Was dus super zichtbaar in die blauwe fietsbroek.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben wel wat mensen tegengekomen en die keken naar mijn natte kruis. Meestal hoop ik dat ik geen bekenden tegenkom en anders denk ik: "jullie kennen me niet, dus denk van die nat geplaste fietsbroek wat je wilt". Het was weer heel goed te zien aan mijn kruis en benen dat ik in mijn fietsbroek geplast had. Volgende keer zal ik mijn zwarte eens aandoen, of misschien zelfs mijn witte wel.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Met 2 liter water is dat geen kunst m17 , ophouden is dan moeilijker. Kijk uit, als je het net gedaan hebt zie je het ook in een zwarte fietsbroek en in een blauwe nog langer. . Wat doe je als je dan iemand tegenkomt?

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Slaap lekker!

    Slaap lekker!

    Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 jongeren af en toe slecht slaapt. Het wordt vervelend wanneer je langere tijd problemen met slapen hebt. Wat zijn de oorzaken en hoe kun je beter slapen? Je leest het op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Slaap lekker!
  • Tips om gezond aan te komen

    Tips om gezond aan te komen

    Je kunt eten wat je wilt maar er komt geen grammetje aan. Of je voelt je mager en wilt dolgraag wat kilo’s erbij. Jij bent één van de mensen die moeilijk kan aankomen. Lees onze 5 tips om gezond aan te komen op JouwGGD.nl

    Ga naar Jouwggd.nl over Tips om gezond aan te komen
  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu.nl is een website over seksualiteit en seksuele gezondheid. De informatie is in veel talen beschikbaar.

    Ga naar Zanzu.nl over Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld
  • Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Monkeypox, vaak apenpokken of apenpokkenvirus genoemd, is een virusinfectie die zich nu ook in Europa verspreidt. Het virus is voor de meeste mensen niet gevaarlijk, maar wel vervelend. Je leest er meer over op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten