Skip to content
34 reacties
3543 weergaves

Help. Nog nooit eerder maar gisteren in mijn broek gepist.

Hoe kan dit ineens gebeuren? En moet ik wat doen of laten onderzoeken want dit mag echt nooit meer gebeuren.
Ik moest wel erg nodig maar dat komt zo vaak voor en dan hou ik het gewoon op. Nu ging het niet meer en thuis heeft mijn moeder gelachen maar die maakt zich nu ook zorgen want dit kan toch niet ? Laatste keer was toen ik 4 was.

17 jaar
3 jaren geleden

34 Reacties

  • Ik heb het zoo vaak gehad, mijn moeder lachte er niet om maar maakte zich zorgen. Denk dat ze het wel 10x keer gezien heeft. Ik wou me ook bewijzen tegenover m'n moeder of mezelf. Dan was ik nat en dacht ik dit was echt de allerlaatste keer. Is een teleurstelling als het toch gebeurt. Ik reis heel veel in een bus waar je ook nog vaak moet staan. Ik heb in de zomer als je korte broeken draagt welleens een spoor van druppels achtergelaten in de bus. Niemand had het door maar ik wist het door enorme kramp van ophouden.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Kan gebeuren jongen. Ik had het ook. Beter dat je moeder je uitlacht dan je vriendin. Dat laatste had ik en het is moeilijk uit te leggen dat je echt niet meer op kon houden.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • voor straf moet ik in mijn natten broekaan houden maar het is lekker zo tot hij gaat ruiken

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Best heavy j19 als je in die bus zit en je mag er niet uit en je moet zo erg dat je het niet meer op kan houden. Vooral dat moment dat je het in je broek voelt lopen met al die mensen.
    Ik mag wel zeggen dat je jezelf erg cool hebt weten te houden, geen smoezen , excuses of de schuld aan de chauffeur geven, zelf je stommiteit toegeven, zo doe je dat. Klasse!
    .

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik begrijp heel goed dat zeker als het vaak gebeurt je erna heel erg in de stress zit @J16. Of mensen het zien en wat ze er van denken en hoe je aan andere broek komt, vooral schaamte.
    Goed dat je voor die situaties luiers hebt als je er niets anders aan kunt doen. Ik had daarna niet zoveel stress als ik al tegen M21 vertelde. Iedereen had het ongetwijfeld gezien, ik zag ze wel vaker in die bus, maar kende niemand ( ze mochten denken wat ze willen) en ik moest zo snel en onopvallend mogelijk naar huis. Toen ik daar was was de ellende helemaal voorbij, vooral omdat lijn moeder zo positief was.
    Bij mij was de stress ervoor heel erg. Ik heb echt alles gedaan om het op te houden, hoewel ik op een moment wel anders wist. Dat was echt heel klote.
    Dus heb ook die kramp in mijn blaas wel tijdje gehouden, die heeft het toen gewoon begeven. Maar later was hij OK.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat moet eigenlijk wel @M21. Ik ben bij het eindpunt blijven zitten ook omdat iedereen dan uitgestapt was en heb gewacht tot de chauffeur de ramp kwam bekijken. Door het remmen en optrekken was het heel erg geworden en natuurlijk mijn stoel. Hij was toen aardig en vond het rot voor me en zei dat hij eigelijk alles van me moest noteren maar dat ik maar snel naar huis moest gaan. Dat was dus zaak om geen bekende tegen te komen en niet op te vallen, dus achterlangs gegaan en via de keuken naar binnen. Mijn moeder was heel aardig en zei dat eindelijk een keer bij ons een man in zijn broek had geplast en vroeg of ik het erg benauwd had gehad. Geen enkele vervelende opmerking dat dat met 18 niet mag gebeuren. Dus eigenlijk helemaal geen problemen meer. Was eigenlijk de tweede opluchting haha. Geen stress dus.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @j19 ja precies bussen stoppen niet voor iemand die moet plassen want het is meteen een vertraging voor hun en ze kunnen een bus niet overal kwijt. En ja @J19 als de dam breekt in een bus is echt erg. Vaak loop je de rest van de dag ook nog wel rond met kramp bij je blaas. Ik Heb best vaak een natte boxer in een bus gehad richting school, vooral in de winter. Dan stopt de bus om mensen binnen te laten en komt meteen de koude lucht binnen. Mijn lichaam reageert meteen van ik moet super nodig. Bussen en school zijn de ergste plekken om in je broek te plassen. Vaak kwam ik na de bus de school in met een nat rondje in mijn spijkerbroek. Ik Verborg het eerst met een lang T-shirt over mijn kruis. Met toch een rot gevoel daarover. Toen het voorstel van luiers van mijn moeder, eerst vond ik het belachelijk en was verbaasd toen ik bijna 13 was dat het nog bestaat zodat je het past. Later toch fijn. Ik droeg luiers puur om schoon in school te zijn. Voelde veilig eigenlijk omdat het ook 100% m'n spijkerbroek droog hield.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @laatste j19. Vreselijk wat je dan meemaakt. Dat het toch nog meeviel komt waarschijnlijk ook doordat het toch nog opluchtte.
    Zolang zo erg het op moeten houden geeft behalve stress in je hoofd natuurlijk ook stress in je buik. Die ben je dan kwijt. En je wist natuurlijk wel dat het toch ging gebeuren, dus dan ben je er af. Er zien dan wel weer andere problemen. Moest je schoonmaak van de bus betalen ?

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • De bus is zowat de rotste plaats als je dat hebt @J16. Ik kan me voorstellen dat het traumaties voor je wordt als je dat vaker hebt ook al blijft het bij een natte onderbroek.Dan kun je zeker beter luiers in dat geval nemen.
    Ik had het doordat ik vergeten was om naar de WC te gaan dus wel helemaal eigen schuld dikke bult. Ik begreep ook wel dat ze niet ekstra kunnen gaan stoppen dus ben dat pas gaan vragen toen mijn boxer ook nat was. Ging niet en heb het nog zeker vijf minuten op weten te houden. Toen was het zoals meisje 17 al zei toen brak de dam. Ik ben gewoon blijven zitten. Het gegrinnik en gefluister deed me niets meer.. ik was al die tijd al bang geweest dat ik in mijn broek zou plassen dus toen het gebeurd was viel het eigenlijk mee.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Het scheelt stukken, vooral loop je minder voor schut. Ik was 13 toe mijn moeder een parkje in vluchtte omdat ze het niet meer op kon Houden, maar het was daar veel te druk om ergens te hurken. Hoor haar nog zeggen dat het kwam en schaamde me erger dan zij zelf. Toen ging ze in het gras zitten en heeft het mij eigenlijk rustig uitgelegd. Ze heeft mij ooit ook leren wildplassen.
    Is allebei erg nuttig geweest. Inderdaad sweater, vest oid om je middel binden met de mouwen en die voor je kruis laten bungelen, want dat bleef bij mij ook niet helemaal droog. Ik heb het maar een keer nodig gehad ( tot nu toe). Ik moest wel lachen dat je het gelijk probeerde in de tuin. Ben je zo erg voor schut gegaan toen? Niet mee zitten hoor. Degenen die je uitlachen komen morgen aan de beurt.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben niet TS maar van bussen heb ik ook nog een trauma. Ik ging het halve jaar met de bus naar school en het andere halve jaar in de lente/zomer met de fiets naar school. Heb ook heel vaak in de bus gehad dat ik super nodig moest. Thuis paste ik het wel een beetje aan door eerst te plassen thuis voordat ik in ochtend op de bus stapte. Maar toch super vaak moeten en 100% mn best doen om het op te houden toch, een beetje lekken dus op school komen met een natte boxer in het 1e lesuur. Ben eigenlijk super schoon op mezelf dus de rest van de dag was wel verpest dan. Had zelfs schone boxers in mijn kluisje. Was super gênant om in de school te komen en een droge boxer te pakken. Later hebben mn ouders me geleerd luiers te gaan gebruiken. Bij sommige mensen is het allemaal veel gevoeliger.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @msisje20 (ik ben het meisje dat tijdens uitlaten van de hond in haar broek heeft geplast) : Ik ben nu alleen thuis en heb geprobeerd wat je zei. Ik zit nu nog met een wel heel natte kont en kruis in het gras in de tuin. Zometeen maar weer douchen met mijn kleren aan hihi. Dankje voor de tip, mijn broek is een heel stuk minder nat en het is wel te verbergen als ik mijn jas om mijn middel knoop.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb dat zelf meegemaakt @m16 in de bus dat de chauffeur niet voor me stopte toen ik mega moest plassen. Hij heeft ma uitgelegd dat dat volgens de regels niet mocht.
    Is natuurlijk zo , maar ik dacht dat er wel een uitzondering was om dat ik het eindpunt niet ging halen ( had al wat gedaan).
    De rest ken je en begrijp je gelukkig erg klote in zo’n volle bus.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat ik bedoel Jongen 15 is dat TS en ook andere jongens als zij het echt in hun broek doen hun lul er maar uit moeten halen en plassen. Wij zitten gelijk helemaal bloot down under en ook nog in een heel rare houding omte zorgen dat het niet toch nat wordt.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Miss dat ik je verkeers begrijp, M20 hierboven, maar hoezo is het voor een jongen minder gênant als zijn penis zichtbaar is dan voor een meisje wanneer haar vagina zichtbaar is? Want daar klopt helemaal niks van

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Het stopt maar niet. Nu de plaagmails uiteraard van de meiden. Ik heb het abonnement op mijn topic niet stopgezet, ik moet er maar regen kunnen Meisje 19.
    Je hebt gelijk Meisje 20, allemaal dingen die ik anders had kunnen doen, uiteraard ook van mijn moeder gehoord. Op het moment dat ik door had dat het helemaal mis ging was er geen tijd meer en daar kon ik echt niet staan plassen. Dat had ik eerder moeten doen en zal dat voortaan zeker doen. Het was zoals bij meisje 17 de dam brak en dan doe je niets meer.
    Ik moet me er op instellen dat ik er net als hier thuis nog wel langer aan herinnerd zal worden. Ik weet ook niet wie er toen voorbij liep en het opgemerkt heeft, maar nog niets van bekenden gehoord dus hoop ik maar dat niemand mij kende.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Een jongen in de bus naar Utrecht ging naar de buschauffeur en die liep alsof hij heel nodig moet plassen. Hij ging met de buschauffeur praten, maar dat konden we niet verstaan.
    Toen ging hij weer zitten en even later plaste hij in zijn broek en dat liep op de grond.
    Kennelijk wilde hij niet voor hem stoppen. Hoe het verder is afgelopen weten we ook niet. Het was in juni en een paar weken later zat hij weer bij ons inde bus. We vonden het wel erg zielig, want wat zal hij nodig hebben moeten plassen en zich rot gevoeld hebben toen het in zijn broek liep. Op een moment kun je er net als jij TS gewoon niets aan doen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Gaan zitten op gras of zand met je benen wat omhoog meisje 17 dan blijven je broekspijpen droog en als je geluk hebt worden alleen je billen nat. Dat heb ik van mijn moeder geleerd toen ze het niet meer op kon houden. Het zal bij TS ook werken als hij zijn lul tussen zijn benen omlaag doet. Maar nog beter iis je lul uit je gulp. Beter dat ze die zien dan een natte broek. Is voor jongens toch minder erg dan dat ze het bij ons zien .

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb afgelopen zondag ook in mijn broek geplast TS - bloos - Ik was vroeg wakker en ging lopen met de hond. Voordat ik wegging had ik anderhalve liter water gedronken in een half uur. Nou, je raad het al.... Na een goed half uur had dat water mijn blaas gevuld en wilde alles er uit. Ik heb echt met geknepen benen gelopen met mijn hand op mijn kutje. Steeds verloor ik wat druppels en toen brak de dam.... Alles liep langs mijn benen naar beneden mijn schoenen in. Ik heb nog nooit zo'n natte skinny jeans gehad (behalve de keer dat ik in het zwembad gevallen was) De tranen stonden in mijn ogen en ik schaamde me dood. Gelukkig niemand gezien en snel naar huis gegaan. Thuis met kleren aan onder de douche gegaan.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • 4 dagen is nog erg ver van verjaard ts, dus ik wrijf het er maar weer in.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Slaap lekker!

    Slaap lekker!

    Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 jongeren af en toe slecht slaapt. Het wordt vervelend wanneer je langere tijd problemen met slapen hebt. Wat zijn de oorzaken en hoe kun je beter slapen? Je leest het op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Slaap lekker!
  • Tips om gezond aan te komen

    Tips om gezond aan te komen

    Je kunt eten wat je wilt maar er komt geen grammetje aan. Of je voelt je mager en wilt dolgraag wat kilo’s erbij. Jij bent één van de mensen die moeilijk kan aankomen. Lees onze 5 tips om gezond aan te komen op JouwGGD.nl

    Ga naar Jouwggd.nl over Tips om gezond aan te komen
  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu.nl is een website over seksualiteit en seksuele gezondheid. De informatie is in veel talen beschikbaar.

    Ga naar Zanzu.nl over Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld
  • Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Monkeypox, vaak apenpokken of apenpokkenvirus genoemd, is een virusinfectie die zich nu ook in Europa verspreidt. Het virus is voor de meeste mensen niet gevaarlijk, maar wel vervelend. Je leest er meer over op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten