Skip to content
67 reacties
4655 weergaves

Wanneer was je droog, enquête.

Iedereen even invullen, het zijn maar 3 getalletjes en dan hebben we een beeld in plaats van allemaal losse topics

1. Wanneer was je snachts droog?
2. Wanneer was je overdag droog?
3. Wanneer was je laatste ongelukje?

Ik’zelf,
1. 4 jaar
2. 3 jaar
3. 14 jaar / broek

17 jaar
2 jaren geleden

67 Reacties

  • Ik weet waar jongens naar kijken als ik een kort broekje aan heb J20. Dat had ik behalve omdat het lekker luchtig is ook om die reden aan.En eerlijk als je het wist was het overduidelijk.
    In het dorpje zijn ze nog voor en achter me blijven lopen maar op de buitenweggetjes hebben we weer normaal gedaan. Toen er een groep jongens van de camping voorbij kwam heb ik me verscholen. Op de camping terug was het opgedrrogd. Er zal wel iemand iets gezien en gedacht hebben, maar daar heb ik niet wakker van gelegen.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @m19. Het hangt van de kleur af, maar het zal in een kort broekje niet zo heel erg opvallen. Wel houden wij die korte broekjes weer ekstra in de gaten voor de cameltoe.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Je hebt gelijk J19, ik mag jongens de schuld niet geven. Het is al toegegeven door een klein meisje, dwz ze voelde zich toen heel erg klein.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @m19. Je vriendinnen zijn wel van goud hoor om je een letterlijke publieke afgang te besparen. Maar jij? Kleine jongetjes de schuld geven ;)

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Niets van dat alles M21 ze stonden om me heen zogenaamd ergens over te praten maar dat werd lachen door wat er met mij gebeurde en ik lachte mee van schaamte.
    Toen er even geen mensen aankwamen zijn we weggeslopen. Daar lag nog een plas met wat natte voetstappen alsof er iemand in zijn broek had geplast. Mijn naam stond er niet bij, het zal wel een klein jongetje zijn geweest. We hebben nog 9 dagen vakantie hier en ik kijk erg uit dat zoiets me geen tweede keer gebeurt dat is niet goed voor mn imago. Vanmorgen zodra ik wakker was gelijk naar het toiletgebouwtje gegaan in plaats van eerst doezelen en wat praten. En dan krijg je weer een grappige opmerking. Maar ik blijf ze dankbaar.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ken dat gevoel. Je loopt met een tikkende tijdbom in je buik, maar je weet ergens een toilet. Dan kom je daar en dan is het er niet meer of ze zijn dicht. Wie heeft dat nooit meegemaakt.
    Tja je doet er nog alles aan, maar eigenlijk weet je het al.
    Sterkte met de plagerijtjes. Hebben ze netjes met hun rug naar je toe gestaan en niet gekeken?

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • 4 dagen geleden. We wandelen hier elke dag een eind en ik hield het op tot de wc in een dorpje maar die was er niet. Er waren ook overal mensen en ik haalde het niet uit het dorpje. Geweldig als je dan met vijf vriendinnen bent die je uit het zicht houden. Ik denk dat niemand het heeft zien gebeuren en ik had gelukkig een heel kort broekje aan dus je zag het natuurlijk wel, maar het viel niet erg op en het kon ook wat anders zijn.
    Nadeel van vijf vriendinnen is weer dat ze plagen. Verder als iedereen hier dus tussen 3 en 4. Wel ietsje vaker ongelukjes.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • 1 nog niet
    2 11 jaar
    3 gisteren

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Die buschauffeur mag niet stoppen buiten de haltes @M18. Maar ik heb hem toen gezegd dat ik er niets meer aan kon doen als de bus ook nat werd. Ik had het niet verwacht maar toen stopte hij. Hij reed gelijk verder. Gelukkig maar want de halve bus had het gezien of begrepen wat er was. Blij dat ik uit het zicht was. Ik had naar de volgende halte kunnen lopen en daar de volgende bus nemen, maar de kortste weg naar huis was handiger. Dat was ruim een uur maar daar hoefde ik maar af en toe iets voor mijn broek te houden en droogde hij wat. Op het eind zag je niet veel meer. Dat kwam dus goed uit. Niets gezegd dus maar ook daarmee ben ik de enig niet.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @J21. De straat bevuilen waar iedereen doorheen moet lopen is ook aso en supervies. Dan moet je maar zorgen dat je bij een bosje of wat bomen komt als er geen normale toiletten zijn. Wel vind ik dat die chauffeur gelijk voor je had moeten stoppen als dat niet gevaarlijk is. Heeft hij op je gewacht of moest je verder naar huis lopen. Als je in die bus alles had laten gaan had hij een vieze bus gehad en had jij het schoonmaken moeten betalen. Dat zal hij we begrepen hebben maar helaas voor jou wat te laat. Maar goed je bent er overheen gekomen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Haha, ik ben ook een keer door mijn oma verschoond @j22, maar toen was ik 8, dus een forse piemel heeft ze toen niet gezien. Volgelopen broekspijpen gelukkig nooit, wel eens een grote natte plek, dat was in de bus. De chauffeur wilde niet stoppen om me er uit te laten gaan. Toen hij dat daarna zag gelukkig wel. Even later zou ik de bus onder water gezet hebben, god wat moest ik toen erg, ik was toen 17.
    Helemaal met je eens @m18, dat doe je niet dat is heel goor. Je moet dan een plekje zoeken waar dat wel kan. Is dat er niet of haal je dat niet meer dan is het jammer. Ik heb hem ook in die bus er niet uitgehaald. Dat doe je niet ook als hij uiteindelijk niet voor me gestopt was.
    Rond 3 a 4 jaar was ik wel zindelijk op wat ongelukjes na. Dat voor de enquete. Ik denk dat dat het gemiddelde wel is.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Alleen als je het heel vaak en snel hebt zoals meerdere keren per maand kan het een lichte afwijking zijn met ophouden zoo zie ik het bijmezelf. Zoo doe ik wel gewoon alles en denk ik er niet teveel aan. Ik ben vorige week ook gewoon op camperen geweest met een groep van 30 man op een Franse camping in de Alpen. We waren al gewaarschuwd om niet achter de tenten te plassen snachts in verband met stankoverlast. Dus 1000m lopen naar de wc als je moet. Ik sliep met nog 2 samen in de tent, ik kon mezelf weer vergelijken met hun. Alle 3 moesten we snachts nodig plassen dus de tent uit. Lastige van een tent is dat als je wakker wordt je eerst je zaklamp moet zoeken en dan je slippers en de tent moet openritsten om naar de wc te gaan. Ik moest al te nodig zodra ik opstond. ik was al aan het lekken bij het zoeken naar m'n spullen, ik weet dat vanmezelf dus was ik voorbereid door een luier te dragen. Door vakantie weet ik ook van de 2 andere jongens hoe m'n blaas hoort te zijn want die gaan met droge boxers naar de wc en komen terug met droge boxers. Ik probeerde het na te doen maar maakte 10% van m'n luier nat.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • @j22. Dan heeft ze gelijk de schuldige gezien hihi.en als je het al in je broek hebt gedaan dan kun je weinig anders meer dan onder de douche en broek in de was.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Er zijn wel veel jongens die na 16 nog in hun broek hebben geplast. Ik had gedacht dat het alleen meiden waren. Bijjongens is het nogal makkelijk zelfs als je het niet meer op kunt houden.
    Op vakantie na het uitgaan haalde er een ineens zijn lul uit en ging op straat staan pissen. Hij verontschuldigde zich met dat hij het niet meer hield. Eigenlijk zijn probleem, daar hoeven anderen geen spetters door op te lopen. Doe maar in je broek dan. Dan kijk je voortaan beter uit.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • 1. 6
    2. 10-12
    3. 20

    Bij mij ging het het droog worden dus niet zo vanzelf als bij de meesten hier op het forum. Het is ook niet zo precies. Het werd steeds minder vaak en na mijn 12de nooit meer in mijn broek. Totdat ik overmoedig op mijn 20ste met een volle blaas was doorgelopen die inmiddels op knappen stond. Ik dacht dit haal ik niet naar huis dus ging naar mijn oma die daar in de buurt woont, maar ook daar kwam ik met volgelopen pijpen aan.
    Mijn oma keek wel raar maar ik moest alles wat nat was in de wasmachine stoppen. Daar stond ik met mij best forse blote piemel als een kleuter naast de wasmachine. Ze zette het op de snelwas en ik kreeg een handdoek om te douchen.
    In dat handdoekje heb ik op de bank thee gedronken en tv gekeken. De paniek van de hoge nood en het broekplassen was toen weg maar ik begon me steeds lulliger te voelen.
    Ze vroeg nog hoe het kwam en toen zij ze ik mijn ouders er maar niet ongerust mee moest laken. Wat was ik het daar mee eens. Het gepiep van de droger was erg prettig en ik heb mijn droge boxer onder dat handdoekje aangetrokken dat ze mijn piemel niet kon zien. Toen ik naar huis ging ben ik eerst naar de wc gegaan terwijl ik helemaal niet moest.
    Het verhaal moet eigenlijk staan bij verhalen die je nooit iemand verteld hebt, maar de enquete hoort hier.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @J19. Dat geeft toch niet zo erg. Ik vind het juist leuk dat jongens hier gewoon eerlijk toegeven dat ze wel s in hun broek hebben geplast. Je hebt hier geen naam maar mijn broer zou het niet durven. Zelfs onze moeder mocht het niet weten. En het gebeurt natuurlijk wel, jullie kunnen makkeliker, maar bij jou in de straat kan toch ook niet en niet in de bus of op een vol strand.Nu ik zelf
    1. 3
    2. 3
    3. 13
    Dat was niet ver van huis net als m19. Ik kreeg wel paniek toen ik het voelde, maar het was toen al te laat. Hard naar huis gelopen met mijn tas voor mijn broek en gezegd dat ik het in mijn broek had gedaan. Waarom mijn broer dat niet dee is dat hij stoer wil lijken.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • @m19. Mijn moeder net als jij. Ze neemt de gok maar. Deed ik ook eens, vervelende is dat als je er dan achterkomt dat je mis hebt gegokt je niet veel meer kan, tenminste als je niet in je eigen buurt midden op straat als wildplasser gezien wil worden. Ik doe dat dus niet meer.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • 1 3 volgens mijn moeder
    2 2 moeder
    3 7 in de bus

    Misschien is dit niet eerlijk want als ik onderweg ben naar huis en ik moet erg nodig ga ik eigenlijk nooit een wc of een plekje zoeken maar loop of fiets ik altij stevig door. Zoals m22 hierboven zegt blijf ik dan gewoon rustig hoe hoog de aandrang ook wordt. Daar mee red ik het bijna altijd. Een heel enkele keer niet en dan is de badkamer de deur naast de wc. Ik geneer me daar dus niet zo erg voor en tel dat zelf dus niet mee als ongelukje.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @Jongens. Ik maakte het vandaag ook met een jongen mee. Die moest erg dringend en voorlopig was er geen WC en geen boom. Tja, eerst stoer dat hij het nog wel even hield, maar wat later werd hij nerveus, het ophouden werd dus een probleem.
    Doe dat niet en blijf rustig dan hou je het langer droog. Doen wij ook. Als je nerveus wordt gaan namelijk je nieren harder werken en dat wil je juist niet. Ook vestig je met panieken de aandacht op je en die kun je missen als je het bijna in je broek doet. En zelfs dat kun je beter rustig doen. Van mijn moeder geleerd.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Allebei rond 3 of 4 jaar.
    Vorige week genant ongelukje, ik moest zo nodig dat ik het niet meer op kon houden. In mijn broek dus. 20 jaar.

    20 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Slaap lekker!

    Slaap lekker!

    Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 jongeren af en toe slecht slaapt. Het wordt vervelend wanneer je langere tijd problemen met slapen hebt. Wat zijn de oorzaken en hoe kun je beter slapen? Je leest het op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Slaap lekker!
  • Tips om gezond aan te komen

    Tips om gezond aan te komen

    Je kunt eten wat je wilt maar er komt geen grammetje aan. Of je voelt je mager en wilt dolgraag wat kilo’s erbij. Jij bent één van de mensen die moeilijk kan aankomen. Lees onze 5 tips om gezond aan te komen op JouwGGD.nl

    Ga naar Jouwggd.nl over Tips om gezond aan te komen
  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu.nl is een website over seksualiteit en seksuele gezondheid. De informatie is in veel talen beschikbaar.

    Ga naar Zanzu.nl over Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld
  • Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Monkeypox, vaak apenpokken of apenpokkenvirus genoemd, is een virusinfectie die zich nu ook in Europa verspreidt. Het virus is voor de meeste mensen niet gevaarlijk, maar wel vervelend. Je leest er meer over op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten