Skip to content
13 reacties
2715 weergaves

Stijve penis in sauna

Laatst ben ik naar de wellness/sauna gegaan en zat ik in een warm bad, na enkele minuten gingen ineens de bubbels aan, maar zoals meer jongens kunnen bevestigen krijg je vrij snel een stijve pik doordat de bubbels langs je ballen en je pik komen. Na 2 minuten dit tegen proberen te houden ben ik opgestaan en het bad uitgegaan met een half stijve pik. Veel mensen die ook in het bad zaten hebben dit gezien zowel jonge als oudere meiden/vrouwen. Ik vond het best ongemakkelijk maar tegelijkertijd vind ik het ook best geil dat iedereen mij zo naakt heeft gezien. Ik ben benieuwd naar jullie meningen, zijn er meer jongens en vooral ook meiden die het geil vinden om naakt gezien te worden. En wat vinden jullie van deze situatie of wat zouden jullie denken als je in het bad zat en mij eruit zag gaan met een halve stijve piemel?

22 jaar
2 maanden geleden

13 Reacties

  • ben andere jongen van 19. Jah ik had dat ook had het al eerder geschreven. Maar eigelijk vind ik het wel leuk om naakt bekeken te worden dus als het mij lukt als iemand het ook leuk vind om te kijken of het gaat zonder dat ik er iemand mee lastig val is het extra leuk

    19 jaar
    19 dagen geleden
  • Ik heb ook een stijve in een sauna gehad. In eerste instantie heel vervelend! Ben gewoon blijven zitten omdat weggaan zou opvallen. Ik zag dat mensen zagen dat ik een keiharde had maar niemand zei er gelukkig iets van. Ik vond het heel ongemakkelijk. Omdat mensen keken duurde het lang vanwege de spanning voordat het voorbij was. Mijn eikel was bloot en dat is voor mij best intiem. Omdat niemand er een probleem van maakte vond ik het achteraf wel mooi een erectie te krijgen. Eigenlijk heel fijn dat zoiets wordt geaccepteerd.

    19 jaar
    1 maand geleden
  • Zitten blijven 'tot het, de erectie, over is' werkt niet. Ik krijg een volle erectie door de bubbels in een whirlpool. Stoppen de bubbels dan kun je weer gewoon het water inkijken. En daar zit ik dan met een stijve, die echt niet zomaar verdwijnt. Als ie dan tóch zichtbaar is stap ik er maar gewoon uit, doe ik er snel een handdoek over. Ik krijg die erectie gewoon, wil er niemand mee shockeren.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Hoi,

    Heb ik ook een paar keer gehad in het bubbelbad van de Sauna maar ben toen blijven zitten totdat het over was. Ik vind het een beetje raar om met een halve stijve op te gaan staan, last staan met een hele stijve. Als ik in de gewone sauna een stijve krijg dan draai ik me snel op mijn buik zodat niemand het ziet en het weer weg is.

    16 jaar
    1 maand geleden
  • Wat ik niet snap is dat je met een stijve uit het bad stapt! Blijf lekker zitten tot het over is! Niemand zit te wachten op je staande pik!
    Zittend in een sauna heb ik weleens een man met een stijf wordende pielemuis gezien. Hij zat tegenover me en hij ging staan. Dat was best geil omdat hij het er best ongemakkelijk mee had.

    19 jaar
    1 maand geleden
  • Ik wordt heel vaak naakt gezien door andere mensen maar wordt er niet echt opgewonden van

    12 jaar
    1 maand geleden
  • Als ik op mijn rug ga liggen krijg ik vaak een beetje een stijve en soms een echte harde. Mijn ervaring is dat niemand er iets van zegt en het dus vast geen probleem is. Ik heb ook weleens een rechtopstaande stijve gezien bij een man die in de sauna zat nadat zijn vriendin vertrok. Na een tijdje was het weer over. Eigenlijk zijn het normale reacties. Het wordt anders als je je stijve echt gaat opdringen door ermee rond te paraderen.

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • M19@ ik denk dat ze het eng vonden als ik eerlijk ben

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik zat een keer in het bubbelbad (in de sauna) en er kwamen toen 2 meiden bij zitten. Was gewoon groot bubbelbad dus verder niks aan de hand. Maar kreeg echt een keiharde stijve en toe hielden de bubbels op. Ik ben blijven zitten maar die meiden stapten uit en zagen duidelijk mn stijve... ze liepen weg en keken nog paar keer achterom en bleven kletsen dus ben benieuwd wat ze er van vonden :p . Vond het zelf wel geil eigenlijk dat ze het gezien hadden...

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • @m22 Ik stapte eruit omdat ik voelde dat hij echt erg stijf begon te worden en ik wilde voorkomen dat ik met een hele stijve piemel het bad moest verlaten, dus koos ik ervoor om met een halfie het water uit te komen en te doen alsof er niks aan de hand was, maar dit was natuurlijk opvallend genoeg.

    vinden meiden dit leuk om te zien en hoef ik er dus niet bang voor te zijn als dit nog eens gebeurd?

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • Waarom je eruit stapte terwijl de belletjes nog stroomden snap ik niet, althans, mijn ervaring is dat die bellen stroom maar een aantal minuten is. En onder de bellen zie je onder water niks, dus ook jouw erectie is dan mooi verborgen.
    Maar inderdaad, veel mannen, ook mijn vriend, krijgen door de bellen een erectie. En ja, zolang je je stijve niet opdringt aan andere saunabezoekers is het zien van een erectie elke keer weer mooi, en geregeld knap opwindend ook. Mooi toch??

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • ik ga ook wel eens naar de sauna met een vriendin en het komt af en toe voor dat iemand met een stijve voorbij loopt. Ik wordt er niet nat van maar vind het wel opwindend om te zien :)

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • TS, ik heb soms hetzelfde probleem al ik met mijn vriendin in het bubbelbad zit, maar zij en haar vriendinnen zeggen dat ze het prachtig vinden als ze mijn pik zien groeien. Ik schaam me er soms wel voor als ik ui het bubbelbad kom met een stijve maar ze lopen dan naast en voor me waardoor anderen het niet zo snel zien en anders maar wel. Ik kan er eigenlijk niet zo mee zitten en ben trots op mijn lijf, dus ook mijn pik. Mijn vriendin zegt altijd dat de rest van de clan mij bewonderd en opgewonden wordt als ik er zo bij zit/loop maar ja, bij hen zie je dat niet zo gauw!

    22 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Slaap lekker!

    Slaap lekker!

    Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 jongeren af en toe slecht slaapt. Het wordt vervelend wanneer je langere tijd problemen met slapen hebt. Wat zijn de oorzaken en hoe kun je beter slapen? Je leest het op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Slaap lekker!
  • Tips om gezond aan te komen

    Tips om gezond aan te komen

    Je kunt eten wat je wilt maar er komt geen grammetje aan. Of je voelt je mager en wilt dolgraag wat kilo’s erbij. Jij bent één van de mensen die moeilijk kan aankomen. Lees onze 5 tips om gezond aan te komen op JouwGGD.nl

    Ga naar Jouwggd.nl over Tips om gezond aan te komen
  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu.nl is een website over seksualiteit en seksuele gezondheid. De informatie is in veel talen beschikbaar.

    Ga naar Zanzu.nl over Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld
  • Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Monkeypox, vaak apenpokken of apenpokkenvirus genoemd, is een virusinfectie die zich nu ook in Europa verspreidt. Het virus is voor de meeste mensen niet gevaarlijk, maar wel vervelend. Je leest er meer over op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten