Skip to content
40 reacties
1028 weergaves

duimzuigen

ik duimzuig sinds me 7de al maar maandag hebben mijn ouders mij betrap en moet ik met een soort plijster om mijn monds slapen ik kan hem afdoen maar dan doen mijn ouders hem s'nachts weer om   maar ze hebben ook naar school gebeld en als ik he tijdens de les doe moeten de lereraren een kruisje zetten en bij 25 kruisjes moet ik een nacht bij mijn ouders slapen   HELLLP

12 jaar
12 jaren geleden

40 Reacties

  • ik vind het niet leuk meer ik probeer voor iedereen te verbergen door mijn vrolijkheid dat ik duim maar het lukt niet wat moet ik doen heeeeeeeelp!!!!!

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • ik snap je ja ik kan je eigenlijk geen tips geven maar ik weet wel teminste dat is bij mij zo..... dat je van duimen rustig word.doe het nou maar lekker dat maakt niks uit niemand ziet het toch? en als je het een keertje doet is er niks erg aan helaas is het bij mij anders ik ben er verslaaft aan ik kan niet zonder dus blijf maar lekker doen!!!:)

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Binnenkort moet ik naar het ziekenhuis maar ben bang dat er iets ergs is en daardoor wil ik weer duimen heeft iemand tips om toch niet weer te gaan duimen? Bedankt alvast

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • ik denk dat ze het wel snappen maar ik wil gewoon dat ze het niet weten. ik vind 1 iemand genoeg om mee te praten

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje 12, ik zou het je ouders gewoon zeggen vroeg of laat komen ze er toch achter. Zouden ze het dan raar vinden ofzo als je het nog deed?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • ik doe de deken erover heen
    dat meisje dat het weet zegt dat ik het moet zeggen
    maar dat durf ik niet

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje 12, hoe verberg je het dan voor je ouders?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • ja mijn ouders weten het ook niet ik heb gezegt dat ik het niet meer doe. 1 meisje weet het

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje 12. Schaam je je ook als je ouders het zien? Eigenlijk hoeft toch ook niemand het te weten, het is joun ding dat hoort nu eenmaal bij je dus

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • ja het is wel leuk maar ik durf het echt niet te zeggen
    ik schaam me heel erg

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is ook een beetje een gevoel, Ik vindt het ook wel leuk om te zien van ooh is dat jouw dingetje dat je duim zuigt. Het kan iedereen wezen, het kunnen ook meisjes zijn die hardt trainen in de sportschool wat best wel stoer is maar als je dan savonds moe in de bank zit en duim zuigt vindt ik wel grappig en lief. Voor wie het doet moet het een veilig gevoel geven vanbinnen. Dan ben je helemaal jezelf, dat is ook goed om te zien.

    Ik zeg ook niet dat iemand zijn tanden scheef staan hoor, light er ook aan op wat voor manier je het doet.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • ja ik weet eigenlijk niet goed waarom je er zo gehecht aanraakt maar ik heb het altijd al gedaan en ik kom niet in slaap zonder duim
    dus ja dan doe ik het maar helaas.....
    meisje 16 waarom vind je het erg dat jongens dit schattig vinden ?
    laat ze lekker denken en zeg gewoon niet dat je er voor schaamt

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen van 14. Ik doe dat niet op school,alleen als ik heel moe ben of me niet lekker voel. Me tanden staan ook niet scheef. Me ex die vond het schattig en een vriend van me ook , waarom vinden jongens dit Schattig?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoe kan het eigenlijk dat je er zo gehecht aan raakt?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • dat vind ik knap ik schaam me heel erg ook al zegt mijn vrindin dat ik me niet hoeft te schamen en hoe ouder ik word hoe kinderachtiger

    groetjes meisje van 12 jaar

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb ouders bij kleine kinderen weleens horen zeggen als ze te lang en te vaak duimzuigen dat er kans is dat hun tanden scheef naar voren gaan groeien van het duimzuigen, ik weet niet of dat waar is.

    Ik denk als je het niet te vaak doet en te lang dat er niks aan de hand is. Als ik het een vriendin zou zien doen zou ik het mischien wel schattig vinden. constant is wel een beetje raar. En op school is ook gewoon moeilijk vind ik, daar moet je altijd maar doen wat iedereen normaal vindt. Zoo dacht ik dat het niet normaal was als je op je 14e af en toe luiers nodig hebt. Nu heb ik het geaccepteerd maar probeer het op school bij de andere jongens wel normaal te maken.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • bij weet ook een iemand het. Het is niet mijn beste vriendin
    maar ik kan wel alles aan haar vertellen. Zij vind dat ik me er helemaal niet voor hoef te schamen en dat ik gewoon moet zijn wie ik ben als ik het doe kan ik er niks aan doen en hoef ik er ook niet mee te stoppen dat zegt zij misschien geld dat bij jou ook?

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Heey, ik duim ook nog me beste vriendin die weet het en hij vind het schattig. Hij helpt me met het afleren ervan omdat ik dat graag wil alleen weet hij niet hoe hebben jullie tips?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • het voelt niet goed om een geheim
    te hebben dat niemand weet trouwens
    1 iemand weet het al

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Omdat het kan

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Slaap lekker!

    Slaap lekker!

    Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 jongeren af en toe slecht slaapt. Het wordt vervelend wanneer je langere tijd problemen met slapen hebt. Wat zijn de oorzaken en hoe kun je beter slapen? Je leest het op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Slaap lekker!
  • Tips om gezond aan te komen

    Tips om gezond aan te komen

    Je kunt eten wat je wilt maar er komt geen grammetje aan. Of je voelt je mager en wilt dolgraag wat kilo’s erbij. Jij bent één van de mensen die moeilijk kan aankomen. Lees onze 5 tips om gezond aan te komen op JouwGGD.nl

    Ga naar Jouwggd.nl over Tips om gezond aan te komen
  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu.nl is een website over seksualiteit en seksuele gezondheid. De informatie is in veel talen beschikbaar.

    Ga naar Zanzu.nl over Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld
  • Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Monkeypox, vaak apenpokken of apenpokkenvirus genoemd, is een virusinfectie die zich nu ook in Europa verspreidt. Het virus is voor de meeste mensen niet gevaarlijk, maar wel vervelend. Je leest er meer over op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten