Skip to content
12 reacties
995 weergaves

Probleem met ouders

Ik heb dus een feestje gegeven en flink gedronken (ik heb achter de rug van 'mn ouders om drank en extra pils geregeld) en nu ben ik betrapt en zijn ze echt heel boos, wat nu?

16 jaar
3 jaren geleden

12 Reacties

  • @ meisje 18. Dan mag hij blij zijn dat hij er zo van af is gekomen. Je moeder kan als er veel mensen zijn of ze een bekende tegenkomt daardoor totaal beschamend voor aap komen te staan. En dat vindt hij dan leuk. Rare humor.
    Hopelijk is ze niemand tegengekomen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Hier hetzelfde meisje 17. Mij ouders waren avondje stappen en op de terugweg moest mijn moeder ook heel dringend. Toen is mijn vader ekspres een eind omgelopen en mijn moeder was dronken (beetje) en had dat niet door. Toen hij dat de volgende ochtend gierend van de lol vertelde is mijn moeder echt serieus zo boos geworden. Dat werd bijna een echte ruzie. Ze heeft die dag niet gekookt , helemaal niets gedaan voor hem. Alleen een glas water in zijn kruis gegooid.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Toen ik een half jaar geleden mn rijbewijs net 3 weken had en voor de eerste keer in de auto van mn ouders alleen rijden naar een vriend van me. Ik was (ben) heel erg verliefd op hem. En heb hem toen in mijn ouders’ auto laten rijden. Terwijl hij nog geen rijbewijs heeft. Heb het inderdaad achter mn ouders rug om gedaan. Totdat mijn moeder de chat met een vriendin van mij aan het teruglezen was en en heel mijn verhaal uitgebreid daarin stond. Ze kwam erachter. Ze wou me bijna het huis uitzetten. Dat scheelde héél weinig! Ik had die ochtend nog beloofd aan mn ouders om never nooit iemand in die auto te laten rijden. Mijn moeder had liever abortus gedaan zei ze, en dat ze het vertrouwen in mij voorgoed kwijt zou zijn en dat ik gerust weg zou kunnen gaan zonder dat ze me zou missen. Dat soort dingen. Ik snap haar wel. Je bent gewoon keihard de lul als er iets gebeurt. Gelukkig heeft ze me nog één kans gegeven. In verband met mijn vader. Die weet nog steeds van niks, gelukkig maar want die zou echt mn harsens inslaan als hij dit zou horen. Ben haar super dankbaar. Heb wel geleerd, als ik ‘ooit’ nog iets achter hun rug om ga doen, dan nóóit via de chat vertellen aan iemand. En sowieso heb ik mn les wel geleerd. Want ze wou me echt weg hebben! Sowieso beter nadenken van te voren, en minder risico’s nemen om een ander te plezieren. Die middag met hem was echt fantastisch, en ik heb het gevoel dat we sinds toen wat closer zijn geworden en niet alleen met ons project maar ook vriendschappelijk. Dat iemand ook eens kon zien dat ik een rebelse kant heb in plaats van het stereotyperend beeld van een saaie doos wat mensen van me dachten (boeit me eigenlijk niet zoveel). Maar aan de andere kant heb ik er wel echt spijt van, ik heb zoveel op het spel gezet en ben er net goed van afgekomen. Dat is de enige keer toen mijn moeder zo ontzettend boos en teleurgesteld in me was. Ik heb mn les wel geleerd. Alles gaat weer goed gelukkig tussen mij en mn moeder en ik probeer het verleden zo veel mogelijk te vergeten.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Owww, naaktlopen, in haar broek geplast en dronken, mijn moeder zou zich de rest van het jaar doodschamen.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is allemaal niet erg jongen 21 en meisje 18. Normaal hebben we hier het minimale wel aan als we de gang op gaan.
    Hij heeft wel eens vaker een blote moeder gezien, krijgt hij niets van. Je hebt gelijk, we hadden beter kunnen blijven liggen.
    Mijn moeder had super hoge nood en was behoorlijk dronken dus ja….niet gehaald, ook geen ramp. Om daar nou smoes voor te gaan verzinnen. Ik bedoelde alleen ook bij ouders gaat het wel eens mis door de drank en kunnen kinderen daardoor niet slapen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @m17. Ik ben niet preuts hoor en we lopen hier allemaal wel eens bloot de badkamers in en uit behalve mijn vader die doet altijd direct een broekje aan. Maar als er iemand is doen we dat allemaal. Als er een vriend van mijn broer is doe ik ook een topje aan, die hoeft mijn tieten niet te zien. Ik zou het ook niet prettig vinden als mijn vriend mijn moeder zo tegenkwam. Als ik haar was zou ik ook maar gezegd hebben dat er wijn over mijn broek was gekomen of zoiets. Ik weet dat je plas weleens niet meer te houden is, zeker als je te veel hebt gedronken, maar dat mag je voor jezelf houden en een smoes over vertellen.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat laatste ben ik met je eens @m17, maar aan jouw leuke verhaal kan ook weer een andere kant zitten.
    Misschien was jouw moeder wel onder weg om je vader na het leuke feestje te verleiden. En werd dat verstoord door twee nieuwsgierige kinderen……
    Er zullen dit weekend wel veel meer mensen hebben moeten wennen aan een legaal feestje met hun vrienden, waarbij ze ook de drankregels wat te ver hebben losgelaten.
    Komt denk ik vanzelf wel weer goed. Zelf had ik zondag een beetje houten kop, kijk volgende week wel beter uit.
    Neem ook aan dat je vriend niet geshockeerd was door je blote moeder.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind dat helemaal niet meevallen jongen 16. Een maand niet naar je vrienden en eventuele vriendin. Dat kan toch echt niet.
    Hier de omgekeerde situatie zaterdagavond. Mijn vriend was hiier dus we lagen voor elf uur in bed. Toen we uitgevrijd waren zijn we in slaap gevallen. Tot een uur of twee er een hoop gestommel en gelach was. Mijn ouders waren naar hun eerste feestje geweest en kwamen toeter terug. Gelukkig niet met de auto maar lopend, maar die wandeling had de drankvolle blaas van mijn moeder niet gehouden, dus die ging in haar broek onder de douche en de wasmachine starten. Mijn vader zag er de lol wel van in. Wij begrepen dat allemaal natuurlijk nog niet en zijn maar even bij hen gaan kijken. Netjes in ons ondergoed . Stapt mijn moeder neuriend poedeltje naakt uit de slaapkamer.
    Toen ik je las dacht ik, ik ga je dit maar vertellen. Ouders moeten niet zo heilig doen en hun kinderen straffen voor dingen die ze zelf doen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat nu? Gewoon het bekende recept: bloemetje voor je ma, auto van je pa gratis wassen en sorry zeggen tot het ze de strot uitkomt. Diep door het stof gaan, zo draai je de rollen om en voelen zij zich schuldig omdat ze jou te hard aangepakt hebben. En kan je volgende keer je gang gaan zonder gezeur achteraf.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Update.: Nouja heb nu dus 1 maand huisarrest, (als ik me een beetje gedraag zal dat korter zijn) en ik mag dus geen feestje meer geven voorlopig. Ben er nog redelijk goed vanaf gekomen dus.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is het weekend van de dronken jongens en boze ouders. Heb je huisarrest of mag je nooit meer feestje houden?
    Je kent ze zelf toch, dus blijven ze lang boos? Wordt de soep zo heet gegeten? Bedenk ook eens dat zij zich zorgen maken als er heel veel gezopen wordt…..

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste j16, overkomt vele, tja ik ken je ouders niet, maar meestal waait het over. Ouders zijn natuurlijk teleurgesteld en je moet aan vertrouwen weer gaan winnen, maar daar staat tegenover dat zij ook jong zijn geweest, dus de tegenvraag zou zijn hoe lief zijn jullie geweest in jullie puberteit! Succes

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten