Skip to content
7 reacties
309 weergaves

mis verhalen met inhoud zoals van o.a. feve en ir e.a.

Lees deze site al een hele tijd,maar mis de laatste tijd verhalen met inhoud.Allemaal jonge lezers met puberale vragen,niets mis mee,en zie dit ook niet als verwijt.Maar mis de ouderen zoals Feve en IR en MEAT en nog anderen,zou toppy zijn als oude bekenden nog eens zouden reageren met wat meer volwassen beleving. Misschien ook omdat ik zelf binnen kort ook 18 wordt.

17 jaar
12 jaren geleden

7 Reacties

  • sluit me bij H aan
      IR. snap dat je stopt nu,maar ook heel erg bedankt. C

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • verantwoording,antwoord aan IR
      IR bedankt nog voor je antwoord,vind het jammer dat je stopt,zal je inbreng missen , heb de onderwerpen bekeken onlangs en vond je antwoorden altijd zeer goed, en altijd stof tot nadenken.Maar ondanks dat we jou zullen missen begrijp ik wel dat je stopt nu en respecteer ik jou beslissing,maar nogmaals bedankt en groeten van H.

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • Verantwoording Ir.

    @Haunter @ CHip @ anderen Jullie vragen mij (een tijdje) door te gaan. Ik heb echter definitief afscheid genomen. Ik zou nog door kunnen gaan tot aan 23 maar ook dat is dan weer een volgend punt waarop ik zelf of anderen dat weer jammer vinden. Het houdt nooit op.  Met anderen delen waar het in het leven echt om gaat is oneindig (mooi). Maar dat gaat hier ook zonder mij door.   Ik was begonnen te reageren omdat ik bij sommige vragen dacht een zinnig antwoord te hebben of een geruststelling omdat ik het al meemaakte. Ik maakte ik me soms boos over hardnekkige mythes of gewoon domme onzin die mensen bang kan maken.   Zelf heb ik nu een eigen echt mooie woonplek, een boeiende studie, geld genoeg voor mijn rare hobbies en mensen om me heen die van mij houden. Voor een deel heb ik dat zelf moeten bevechten, angsten en mythes moeten overwinnen en onbekende werelden in en buiten mezelf willen ontdekken. Huiswerk dus ;-) Dat wilde ik nog even delen, Ir.  

    22 jaar
    12 jaren geleden
  • mis ze.

    Meat is vertrokken las ik elders,maar zelf nooit met hem gereageerd. Sinds enkele maanden bezoek is deze site. Zou graag willen dat IR nog een tijdje terug kwam en Feve doorgaan he'. Zit zelf ook op een internaat maar een gemengd internaat,echt vrij,dus geen echte stoere verhalen,we hebben weleens soldaat gespeeld,zullen jullie wel kinderachtig vinden.Uitgaan niet echt of zaterdagmiddags even de stad in.Lees zoveel topics,en wil wel reageren maar heb niet overal ervaring mee.groet van Haunter.ps nickmame .

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • ..

    Dit is een leuke site hè? Ik heb er een gelezen meet HEEL veel inhoud, ik weet niet of dat je interesseert maar het gaat in ieder geval niet over liefde of een bff,(ik wil psycholoog worden) dat verhaal is van een meisje van ik geloof 14/15 jaar, lees het!

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • missen

    IR bedankt voor het reageren.Dan jouw vraagstelling. Wat goed is dat blijft in je herinnering,zo zie ik het. Als iemand geen deel meer uitmaakt van je leven vind ik wel dat je hem of haar mag missen op welke manier er ook afscheid is genomen,noem het heimwee naar iets wat er niet meer is.

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • Missen

    @J17 Je mist ook mijn inbreng zo nu en dan. Mag ik het algemener trekken en er meteen een mooie vraagstelling van maken? 'Mag je iemand missen als zijn inbreng of zijn persoon of zijn liefde er niet meer is?' "Of is iets goeds wat er was gwn blijvend in je gevoel?' Beste van Ir.  

    22 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Haal je oppasdiploma!

    Haal je oppasdiploma!

    Vind jij kinderen leuk? Pas jij wel eens op bij gezinnen? Wil je goed voorbereid naar je (nieuwe) oppasadres gaan? Of gewoon een streepje voor hebben op alle anderen die oppassen? Dan is een oppasdiploma echt iets voor jou!

    Ga naar Cjghm.nl over Haal je oppasdiploma!

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten