Skip to content
8 reacties
364 weergaves

wat is je mening

wat vinden jullie van de maatschapelijke of cultureele probleemen in nederland? ik ben van mening namelijk dat de maatschapelijke en cultureele probleemen zitten in de .de immigratie .in de(voornamelijk linkse of religieuze)indoctrinatie van het onderwijs .en de invloed uit Amerika Maar dat doet er niet toe. Het eenige dat ik me afvraag is. Wat denkt de rest.

17 jaar
10 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik heb inderdaad ook gemerkt dat bij mij op school de meeste leraren links zijn en dit soms iets te duidelijk laten merken. Ik kan me zelf meer vinden in de rechtse gedachten, alhoewel ik zeer tegen Geert Wilders ben hoor! Ik vind hem om eerlijk te zijn ook niet echt rechts of links, hij is gewoon overal tegen.
    Maar ik vind wel dat leraren de verschillende standpunten van de linkse en rechtse politiek zonder enige vorm (hoe klein ook) van eigen mening moeten uitleggen, mensen moeten hun eigen mening vormen en zelf nadenken. Wel kunnen ze discussies houden in de klas of het over campagnes van verschillende partijen hebben. Ook hier hoeft hun eigen mening niet aan te pas te komen natuurlijk.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • De school waar ik op zit heeft woongroepen. Bijna alle kinderen die van jongs af aan op die groep zitten zijn links gerorenteert. Net als hun groepsleidingen.
    Ik heb wel eens aan leraaren gevraacht wat hun politieke partij is.
    En 90% zij groenlinks pvda en zelfs sp. Als we maatschapij leer hebben
    en het gaat over politiek. Dan krijg je al snel te horen dat geert wilders een monster is. En als ze je om je mening vraagen en je zecht pvv dan kijken
    ze je al gouw smerig aan. Of je woord verteld dat je geen respect hebt voor andere vanwege je mening.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • @ jongen 17 je snapt helemaal niks van links en rechts. de sofen zijn volgers van Steiner. geen linkse denker. had zelfs griezelige rassenideeën. je posts zijn gwn anti islam en anti links. verder niks.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • bijna elke school maakt reclame voor de islam zelfs het christelijk onderwijs
    antroposofen zijn zo links als maar kan zoek maar op zo als ik het heb meegemaakt is antroposofie een enge linkse sekte

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • @ jongen 17 antroposofen die reclame zouden maken voor de islam? wat een onzin. sofen zijn in Steiner en dat staat boven alles. sofen links? laat me niet lachen. je kletst.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Immigrantie is een probleem vanwege de het feit dat in veel landen
    waar de immigranten van daan komen het niet alltijd even geweldig is.
    En de immigranten zelf vaak ongeschoold zijn dus niks geleerd hebben
    of extreem zijn. En wat betrefd onderwijs het onderwijs waar ik op zit
    is antroposofisch. Waar voornamelijk linkse indoctrinatie in de lesstoffen
    te vinden is. Soms duidelijk soms minder duidelijk. voorbeeld
    mohamed had 2 appels hij at er 1 op. Hoeveel appels heeft mohamed nu.
    Of een les over de ramadam. Terwijl het islamitisch onderwijs je niet
    aan hoeft te komen met een les over kerstmis.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • al eeuwen kwamen hier vluchtelingen en migranten. vooral in 16e en 17e eeuw. ze brachten veel nieuwe kennis en ervaring mee. nederland is opgebouwd met migranten. ik ben er zelf nakomeling van.
    van indoctrinatie op scholen heb in niks gemerkt. ik zat op fijne scholen met neutraal onderwijs.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • waarom is immigratie een probleem? op het moment dat iemand zijn of haar vrijheid, toekomst of in sommige gevallen hun leven op het spel zet om in bepaald land te komen, zou ik vereerd zijn om een land met zo iemand te delen.
    en als je bedoelt dat immigranten banen 'inpikken' ben ik het niet met je eens, want op het moment dat iemand die de taal niet spreekt, geen ervaring heeft en niemand kent in een land een baan krijgt en jij niet, dan ben jij slecht bezig, de immigrant niet.

    je hebt zeker een punt over religieuze indoctrinatie, ik heb er zelf nogal ervaring mee en weet dus hoe erg het kan zijn, hoewel ik niet vind dat de linkervleugel het onderwijs indoctrineert, in mijn hoofd is het juist andersom. ik begrijp natuurlijk dat het van je eigen standpunt afhangt wat je een probleem vind.

    mijn grootste probleem met nederland is hoe de wet (politie, rechters) mensen behandelen. ik word regelmatig zonder reden aangehouden met excuus dat er een controle is, dat is tegen de wet en op het moment dat ik mezelf verdedig word ik vastgehouden, ik ben zelfs een keer naar het politiebureau meegenomen omdat ik mijn rechten verdedigde.
    daarnaast ben ik van mening dat wetten meer gericht moeten zijn op persoonlijke vrijheid in plaats van wat het beste uitkomt religieuze en politieke partijen.

    ik vraag me af waarom jij immigratie een probleem vind en hoe jij de 'linkse indoctrinatie' voor je ziet. misschien leer ik iets wat ik nog niet wist.
    thanks

    16 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Haal je oppasdiploma!

    Haal je oppasdiploma!

    Vind jij kinderen leuk? Pas jij wel eens op bij gezinnen? Wil je goed voorbereid naar je (nieuwe) oppasadres gaan? Of gewoon een streepje voor hebben op alle anderen die oppassen? Dan is een oppasdiploma echt iets voor jou!

    Ga naar Cjghm.nl over Haal je oppasdiploma!

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten