Skip to content
10 reacties
1096 weergaves

Herkend worden

Zijn jullie ook niet bang om herkend te worden aan de hand van jullie verhalen op het forum? Ik ben daar weleens bang voor haha. Onze vrienden en familieleden kunnen ook op het forum kijken en zullen erachter komen dat bepaalde berichten van jou zijn. Ik weet totaal geen forum voor dit onderwerp, dus heb ik maar "maatschappelijk betrokken gekozen". Mijn ouders weten niet eens dat ik hier berichtjes plaats

16 jaar
3 jaren geleden

10 Reacties

  • Het maakt nogal een verschil of je uit een grote plaats of uit een dorp komt.
    Ik reageer hier via jonginrijswijk maar woon totaal niet in de buurt, dus mij herkennen valt al niet mee.
    En als bekenden mij hier al zouden herkennen (want anoniem) vind ik het nog leuk ook.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Met mijn eerste reacties op dit forum was ik heel bang om herkend te worden hier, ook met bijzondere onderwerpen maar nu hoop ik langzaam in het echt ontdekt te worden. Maar niemand herkend je want je mag niet je naam en woonplaats hier neerzetten.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Idd, we zijn er voor elkaar! Dankjewel J17! :)

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Dit is hetzelfde als bij youtube . Ik heb weleens reacties geplaatst onder yt video's. Toch wel bang om herkend te worden.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi allemaal, ik reageer hier wel eens, maar dek niet dat mijn ouders dit lezen. Ze weten in zijn heel niet dat het bestaat. Verder beperk ik mij zoveel mogelijk tot een reactie in algemene termen, maar soms vraagt het in gedetailleerd iets te schrijven. Maar met zoveel jongeren, met gelijksoortige problematiek, in België en Nederland denk ik echt dat de kans klein isdat ik wordt herkend. Wat ik overigens op nog niet eens erg vind, ik heb niets te verbergen. Dus, blijf schrijven en reageren, we zijn er als jongeren toch voor elkaar!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Hallo jongen 32. Dat was wel een beetje balen denk ik! Daarom plaats ik mijn berichten hier , want hier ben je voledig anoniem, ik hoef geen onveranderbare gebruikersnaam te gebruiken en hier worden ze gelukkig, na verzoek van jou verwijderd. Je hebt forums waar ze het vertikken om jouw bericht op te verwijderen. Dan sta je daar voor eeuwig op het net, lekker dan...

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Een heel terechte bedenking, TS. Een paar jaar geleden ben ik door mijn vader hier herkend. Dat was in de periode toen ik openhartig schreef over onze familie als expats met mijn ervaringen op International School en mijn ontgroening aan de Belgische universiteit waar ik studeerde. Hij vond het geen goed idee om zo gedetailleerd die dingen publiek te maken. Of ik mij wou beperken tot algemene bedenkingen over abstracte onderwerpen... Voor mij was het een therapie om die meestal nare ervaringen van me af te schrijven. Ik denk dus dat er hier veel meer ouders komen kijken dan je zou denken. Hij vermoedde al een poosje dat ik het was maar ik heb mezelf weggegeven door mijn leeftijd hier aan te passen precies op de dag dat ik jarig was. Verraden door mijn eigen eerlijkheid. Initialen erbij zetten kan je beter ook niet doen. Dan vraag je erom. Maar ik blijf het toch een beetje creepy vinden om stiekem je kinderen te volgen op een jongerenforum.. Sorry pa als je dit ook weer leest...

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Misschien weten onze ouders niet eens dat dit bestaat. Er is misschien ook wel een anonieme ouderensite waar pap en mam het met vreemden over ons hebben, maar dat weet ik niet omdat ik geen flauw idee heb of dat bestaat. Ik bedenk nu ook maar wat?? Het zou best kunnen

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoe meer details je geeft, hoe concreter je situaties/gebeurtenissen /plekken beschrijft des te meer kans je loopt om herkend te worden. Logisch. Maar het zal hoe dan ook altijd bij een vermoeden blijven. Maar het is idd een vervelende achteraf gedachte vooral als je vaak heel intieme dingen post.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik begrijp je gedachtes inderdaad. Al verwacht ik niet dat (mijn) ouders hier snel op zouden kijken. Maar ondanks dat probeer ik er wel rekening mee te houden. Ik vraag mezelf af, bij het schrijven van een reactie of een post, of ik het ok vind als vrienden/kennissen me in het bericht kunnen herkennen. Als ik er geen probleem mee heb, durf ik ook best wel wat extra details toe te voegen, maar als ik liever anoniem wil blijven, dan probeer ik het verhaal zo oppervlakkig mogelijk te houden.

    18 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Haal je oppasdiploma!

    Haal je oppasdiploma!

    Vind jij kinderen leuk? Pas jij wel eens op bij gezinnen? Wil je goed voorbereid naar je (nieuwe) oppasadres gaan? Of gewoon een streepje voor hebben op alle anderen die oppassen? Dan is een oppasdiploma echt iets voor jou!

    Ga naar Cjghm.nl over Haal je oppasdiploma!

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten