Skip to content
19 reacties
958 weergaves

Illuminatie

wat weten jullie ervan? en wat vinden jullie ervan? geloven jullie het?

14 jaar
13 jaren geleden

19 Reacties

  • ZOG ooit van gehoord. want dat is de echte illuminatie

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Jongens geloof mij maar er komt echt geen oorlog echt waar♥niet bang zijn.

    24 jaar
    9 jaren geleden
  • het onderwijs het nieuws en de staat . ALLEMAAL
    propeganda indoctrinatie en linkse media.







    17 jaar
    10 jaren geleden
  • @ jongen 20 jaar

    Hou eens op met schreeuwen. Als je schreeut heb je blijkbaar ongelijk. En hou toch op over Dutchsense en 'independent media', die proberen je alleen maar te brainwashen. Je bent zelf het slachtoffer van een grote samenzwering. Daar achter je computertje. Want jij gaat niet de straat op, nee jij typt wat in het verkeerde forum, klikt op een knopje in Avaaz en dan denk je dat je klaar bent. Jij kan nog wat leren van de Arabische Lente. D.

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • geestelijke spam

    @J20 Dat je zelf in die verwarde mythes wil geloven is je goed recht maar bespaar mij die geestelijke spam in HOOFDLETTERS. En nu naar zee, Ir.    

    22 jaar
    12 jaren geleden
  • thrive >> youtube

    HOE DAN OOK , ER ZIJN ZO VEEL DINGEN AAN DE HAND . IN DE MEDIA  WORDT HIER NIET OVER GEPRAAT. INDEPENDED MEDIA . DAAR KOM JE ACHTER  ALS JE DAAR EENS OP RICHT . SPAM WORDT DOOR ILLUMINATI OP ONS LOS GELATEN EN HEEFT EFFECT OP JOUW . JONGEN 22 . KIJK   MAAR EENS WAT ER ALLEMAAL  GEBEURD .. VOLG OP YOUTUBE >> DUTCHSENSE . EN KIJK EENWAT ER DE VORGIGE WEEK  IN USA GEBEURDE .. EEN GGOLF VAN ENERGY DOOR USA .. IN LUTTLE SECONDEN . WAARNZINNIG . EN AL DIE  DINGEN ALS DIE SINKHOLE'S DIE NU OP INSTORTEN STAAN . VAN DE WEEK  (EERGISTEREN WERDEN JODIUM PILLE UIT GEREIKT . OMDAT MEN  VERWACHT DAT ER DINGEN GAAN PLOFFEN .  YOUTUBE>> DUTCHSENSE . EN ZO ZIJN ER WEL MEERDERE  ONAFHANKELIJKE MEDIA .  KIJK DAAR MAAR EENS NA .. WAT IS DE WAARHEID .. IN DE KRANT EN TV ????    IK  DENK HET NIET .

    20 jaar
    12 jaren geleden
  • onzin 2

    @ J 20 Jeetje, wat een rotzooi bijelkaar geveegd! Je denkt toch niet dat ik daar 2 uur naar ga zitten kijken? En wat voor 'awakening'? Wat weet je praktisch nu dan, wat je daarvoor niet wist? D.

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • onzin

    @J20 Misschien geeft het jou awakening (brrr). Onzinnige mythes --> spam. Ir.

    22 jaar
    12 jaren geleden
  • bekijk deze film >> THRIVE

    HIJ IS GRATIS TE ZIEN OP YOUTUBE . HET GEEFT EEN AWAKENING BIJ JE .

    20 jaar
    12 jaren geleden
  • dit 2

    Dat soort samenzweringstheoriën kome tegemoet aan twee onzekerheden die mensen hebben. Enerzijds hebben mensen moeite met willekeurige rampen en aanslagen door gekken (lonely wolfs). Het idee van een wereldwijde samenzwering suggereert dan dat er een grote logische gedachte achter dat alles zit. Anderzijds zegt zo'n theorie dat je machteloos bent, dat je je er bij neer moet leggen en dat nergens iets aan te doen is. Dat je dus lekker op je kont kan blijven zitten achter je tv en computer. D.

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • geestelijke spammers

    In de loop van de eeuwen zijn er steeds clubs of zogenaamde geheime genoodschappen geweest die het einde der tijden of ander onheil meenden te kunnen voorspellen. Er komt nooit iets van uit en na de datum hoor je ze nooit meer. Daarnan is de volgende gekte weer aan de beurt. Het is een besmettelijke vorm van geestelijk spammen, dus nooit aan meedoen.   Denk zelf, oordeel op feiten en nooit op geloven. Ir.

    21 jaar
    12 jaren geleden
  • allemaal gelul

    je moet het pas geloven als er bewijs voor is, als er exact op die dag een aanslag op de bigben is en weetikveelwatniet dan zijn het waarschijnlijk alsnog gewoon terroristen die dan juist toeslaan omdat al die lozers (zoals hierboven) denken dat het zo is. oftewel GELUL ze kijken teveel naat da vinci code ofzoiets

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • dit

    Ik vind het fantastisch hoe een stelletje nerds van achter hun computer elkaar gek kunnen maken met al die samenzwering theoriën. Of het nou Illuminati zijn of Chemtrails... geen enkel bewijs en bijzonder weinig kennis. En dan superieur voelen omdat ze iets weten wat anderen niet weten of zelf ontkennen. en natuurlijk is het heel confortabel om te geloven dat anderen de dienst uitmaken en dat het niks uitmaakt wat je zelf doet. Engagement nul komma nul! D.

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • Ne world order

    De aanslag schijn waarschijnlijk op de klok in japan te staan maar ik vraag het me af, En wat wel veel gespeculeerd wordt is op 27-07-2012 een anslag op het olimpisch stadion in Londen... we kunnen er denk ik weining aan veranderen

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • New World Order

    the new world order (illiuminati) het is echt waar, kijk maar alles wat ze zeggen komt echt uit, er zijn speel kaarten die door zo geheten presidenten van de illuminati bespeeld word. elke kaart die bespeeld word komt echt uit . december 2012 is er een aanslag gepland op de bigben, 2013 er komt een oorlog tussen de islam en christendom. en er komt een 3e wereldoorlog pas waneer turkije zich ermee gaat bemoeien.   New World Order

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • Het is Illuminati maar goed

    En ja het is bewezen dat de Illuminati bestaan hebben het is echter niet bewezen dat er DE ILLUMINATI nog steeds bestaat. Alhoewel het algemeen bekend is dat Illuminati achtige groeperingen nog steeds bestaan en dat zulke groepen ook op het verschillende lijstjes van de CIA en FBI staan. Maar ook op interpol en Europol lijsten.   Maar goed dat is allemaal terzijde aangezien niemand daadwerkelijk informatie over deze dingen heeft.

    23 jaar
    13 jaren geleden
  • lol

    de illuminatie is een idee waarbij men zegt dat er veel informatie achter wordt gehouden en dat we voor de gek worden gehouden door de leiders van de wereld. degene boven mij is er van overtuigd dat het waar is en zo te zien zijn opmerking over scholen weet hij niet goed hoe onze maatschappij in elkaar zit en kunnen wij er dus ook niet van uitgaan dat hij weet hoe je moet regeren. trek je hier dus niets van aan.

    15 jaar
    13 jaren geleden
  • pfff

    Pff fuck de ILLUMINATIE The new world order. we worden allemaal voor de gek gehouden. we leven voor saus we gaan voor niks naar school als je niet naar school ging was je veel slimmer geweest we zijn in een val gelokt waar je niet meer uitkom jongens/meisjes hou je eraan ooit wordt er nog aanslag gepleegd op de bigben. als je is een keer cola drinkt hou hem onderste boven dan kan je zien wat je ziet in die coca cola teken 2 gezichten de bovenste is een normaal mens en de onderste is een neger met cocaine pure discriminatie. allemaal door die New World Order illuminatie

    15 jaar
    13 jaren geleden
  • ,

     weet niet wat het is  

    17 jaar
    13 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Haal je oppasdiploma!

    Haal je oppasdiploma!

    Vind jij kinderen leuk? Pas jij wel eens op bij gezinnen? Wil je goed voorbereid naar je (nieuwe) oppasadres gaan? Of gewoon een streepje voor hebben op alle anderen die oppassen? Dan is een oppasdiploma echt iets voor jou!

    Ga naar Cjghm.nl over Haal je oppasdiploma!

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten