Skip to content
9 reacties
330 weergaves

Reageer alsjeblieft :)

Ik heb slechts twee vragen. Hoe kijken jullie tegen de wereld aan? Waar denken jullie allemaal over?   Bij mij is dit namelijk allemaal erg verschillend. Alvast bedankt voor het reageren! :)
 

15 jaar
13 jaren geleden

9 Reacties

  • hoi

    ik vind de wereld kut en klote op het journaal hoor je alleen ''er is een bomaanslag gepleegt in...'' en ''er is vannacht een overval gepleegt de daders zijn niet gepakt en er is op straat een dode man van 26 gevonden'' gewoon kut   en ik denk aan veel dingen te veel om op te noemen

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • ***

     ik haaat school ik wouw dat het nooit bestond xD en sommige stukken van men leven zijn leuk lief en aardig andere weer niet ieder mens heeft zo zen pluspunten en minpunten!

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • @meisje 19

    Dat heb ik ook. Ik voel me in bepaalde opzichten ook anders, en denk veel na over het leven, de natuur en ook hoe mensen met elkaar omgaan. Vooral het voorbeeld van zo'n vliegtuig dat dan op kan stijgen, kwam bekend voor. Liefs C 

    17 jaar
    13 jaren geleden
  • meisje 19

    ja ik voel me ook zo. Mensen maken alles kapot, en de natuur heeft daar het nadeel aan. Ik denk ook aaan andere dingen dan mijn leeftijdsgenoten. De meeste meisjes babbelen en jongens denken aan seks. Omdat ik zo anders ben heb ik niet veel vrienden.Ik bedoel, een i-pad is nu heel normaal, maar 50 jaar geleden was er net een computer van 2 ton en 10 meter groot die minder kan als een gsm! de natuur is fascinerend. Kijk bv. eens naar een vogel die boven je vliegt. Dat die niet neerstort, en wij wel. En dat zo'n groot dik vliegtuig kan opstijgen, ongelooflijk. En dat een belg tegen 2060 gemiddeld 87 wordt, in plaats van 78 nu. Aan zo'n dingendenk ik eigenlijk.   Groetjes, JV->MV

    13 jaar
    13 jaren geleden
  • Tja.

    Hoe kijken jullie tegen de wereld aan? - Het licht er meestal aan hoe ik me voel , afentoe voelt het alsof ik gwn weg wel , andere keer als iets moois ofzo. Ik heb ook zon mijn twijfels erover.   Waar denken jullie allemaal over? - Nou, Over Of er een leven hierna is ,misscien kom je wel terug op aarde ookwel Reïncarnatie genoemd. Ik weet dat het nogal raar is om op mijn leefdtijd er over na tedenken maarja , ik doe dat nu eenmaal.   -x-    

    14 jaar
    13 jaren geleden
  • .

     Hoe kijken jullie tegen de wereld aan? in het begin: ik wil zelfmoord plegen. nu vanaf 25 dec. 2010 ben ik herboren en denk de wereld is niet zo erg als je denkt.
    Waar denken jullie allemaal over? waarom leef ik, waarom ben ik een mens, waarom moet ik dit leiden dragen, waarom ziet niemand me staan, waarom doe ik alles verkeerd, waarom mag ik niet vrij zijn, wat is leven, wat is wereld, wat is een mens, en waarom zijn ze zo zwak, waarom kijken volwassene zo laag tegen kinderen en dat soor dingen..

    13 jaar
    13 jaren geleden
  • Overal aan

     Ik heb soms het idee dat ik aan dingen denk waar andere mensen van mijn leeftijd totaal niet aan denken.. Ik denk niet aan dingen als derdewereld landen ofzo maar gewoon zoveel.. Ik denk heel vaak aan hoe mooi de wereld is..De natuur, niet zozeer de mensen die erin wonen, want mensen zijn niet mooi. Tenminste een handjevol mensen maar over het algemeen zijn het onebeschofte rotwezens. Maar gewoon de natuur enzo, als ik die zachte suikerspinachtige wolken zie dan word ik helemaal gelukkig.. en dan wil ik daar zijn .. Of en mooi bos met een stroompje erin, of gewoon onweer en bliksem!! Ik denk ook wel veel over de dood na. Niet dat ik bang ben om dood te gaan maar ik ben er zo nieuwschierig naar. Zoals wat je ziet op tv bij die Derek Ogilvie enzo dan word ik nieuwschierig maar ik ga er geen zelfmoord om plegen hoor, dat durf ik niet eens. Soms vind ik mijn leven fantastisch en soms vind ik mijzelf waardeloos.. 

    19 jaar
    13 jaren geleden
  • RE: Uhm.

    Hallo, Ouder maken maakt me eigenlijk niet uit en veel dingen boeien me niet. Op school gaat het goed en denk eigenlijk niet over veel dingen na.   Heb dus wel wat aan je verhaal :). Dank je

    15 jaar
    13 jaren geleden
  • Uhm.

    Hoii tja, niet echt de makkelijkste vragen, maar hoe kijk ik tegen de wereld aan... uhm... ik vind dat de wereld vol vooroordelen, discriminatie en geweld zit, maar ook vol met uitdagingen, gezelligheid en mooie natuur. Zelf vind ik het wel eens eng om ouder te worden, niet dat ik bang ben voor rimpels :-p maar meer voor de bijkomende verantwoordelijkheid enzo, in de 'grote wereld'. En waar ik allemaal over nadenk... over heel veel, xD en Dat is elke keer weer anders, dus daar kan ik niet echt een antwoord op geven.
    Hoop dat je hier wat aan hebt. Wat zijn jou antwoorden trouwens, als je dat eigenlijk wil vertellen? 
    Liefs

    16 jaar
    13 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Haal je oppasdiploma!

    Haal je oppasdiploma!

    Vind jij kinderen leuk? Pas jij wel eens op bij gezinnen? Wil je goed voorbereid naar je (nieuwe) oppasadres gaan? Of gewoon een streepje voor hebben op alle anderen die oppassen? Dan is een oppasdiploma echt iets voor jou!

    Ga naar Cjghm.nl over Haal je oppasdiploma!

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten