Skip to content
46 reacties
490 weergaves

meisje dat werk zoekt!!

heey ik ben een meisje van 13 jaar en heb dringend werk nodig ik ben blud. ik ga in de laatste week van de vakantie winkelen in milaan dus zou het heel erg zijn als ik niets kan kopen dan denk je waarom betalen je ouders het niet als ze rijk zijn maar dat is het nou juist net ze willen dat ik leer om met geld om te gaan gemeen he!! mijn vriendin zij dat ik als model zou kunnen werken. dus toen ben ik aan zoeken heb me in geschreven bij kasting burau en toen kreeg ik kontackt! jeeh moets auditie doen voor hun burau en ik was aan genomen! maar nu hoor ik dus datr ik pas ik januari ga beginnen dus jah.kan dus nergens een baan vinden ik ga niet bij een boer werken en geen krantjes uit delen verder vind ik alles prima! help me a.u.b ik heb echt hulp nodig !!

13 jaar
13 jaren geleden

46 Reacties

  • Ik ben nu 13 en verdien 75 euro per week door klusjes te doen bij een vriend ze vader in de kassen als je zelf misschien iemand kent waar je kan helpen is altijd handig ;)

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik verdiende op me 13e 90euro per maand met me ochtendkrant dus zoek gewoon een krantenwijk das veel simpeler en het is niet zo kut als je denkt op een gegeven moment doen ze de deur open en bieden ze je iets lekkers aan nou veel plezier

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Inderdaad haha stiekem zijn ze gewoon jaloers dat zei wel model is en zo echt fcking kinderachtig man dat veel mensen zo op haar reageren mensen moeten niet zo egoistish zijn en het ook is een keer iemand anders gunnen en blij zijn voor mensen die dit kunnen doen. Wat ik altijd doe om geld te verdienen is dat ik op markten spulletjes in koop voor bijv voor 1 euro en dan op marktplaats verkopen voor het dubbelen bijvoorbeel ik verdien er 5 euro aan en dan heb ik 4 euro winst en ga zo maar door haha. het is echt handig 👍 en nu je wat ouder bent kan je bij meer bedrijven werken kijk bijvoorbeeld bij studentenwerk.nl daar zoeken ze veel mensen bij adecco voor vakantie werk :) Nou ik hoop dat het je lukt en ik gun je het heel graag dat je een baan kan vinden om geld te verdienen x Groetjes J

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Hey,

    Ik ben nu 14 en ik ben ook gewoon model hoor en je verdient er misschien niks mee maar het is leuk als je het graag wilt, je kunt misschien bij familie of je buren of bij iemand uit de straat oppassen :) Laat al die homo's maar lullen over dat je pas 13 bent enzooo.. Niks van aan trekken! Deed ik ook niet en ik begin m'n foto's al behoorlijk mooi te vinden! Ik vind het echt niet kunnen dat mensen sommige mensen met een droom afkraken. Zoek een fk leven man. Jezuss.. Maar goed.

    Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen! Je kunt trouwens altijd een mail schrijven naar een modellenbureau bij jou in de buurt! ;)

    Daag! xx ModellenMeisje

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • wtf loopt iedereen hier lullig te doen tegen dat meisje. zijn mag toch zelf bepalen als wilt dus of geef gewoon antwoord op haar vraag of laat haar gewoon met rust. en model op je 13e kan wel ze hebben toch ook modellen nodig voor kinderkleding. de wereld draait niet alleen om de volwassenen. en dat er typfouten in staan wat maakt dat uit. mischien heeft ze wel dislextie. dus kap gewoon met alleen maar anderen afzeiken en geeft gewoon antwoord op haar vraag of zeg gewoon niks

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • kom op zeg doe normaal tegen haar

    kom op zeg doe nu is normaal tegen haar. dit is al van heel lang geleden dus ik snap niet waarom mensen nu nog zo doen en er op reageren. ze wil gewoon graag een baan en vraagt alleen wat advies. miss is het een beetje verwend wat ze allemaal zegt maar stiekem is iedereen gewoon jaloers want kom op wie wil nou geen model worden. ik vind het wel stoer van haar. natuurlijk kan er dan wel ingebroken worden maar hoe zou dat ooit kunnen terwijl wij niet eens het adres weten.

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • ...

    en... het is niet echt slim om te zeggen wanneer je daar naartoe gaat. dan is het wel heeeel makkelijk om in te breken..

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • duss

    weetje. als 13 jarige verdien je het minimale van wat je droomt, het zal hooguit tegen de 2,50 per uur zijn. dus als je wat wil kopen in Milaan, kun je wel eerst 4 weken werken. Milaan is duur, en tenslotte je krijgt niet meteen geld na de dag dat je werkt, dat komt pas volgende maand. dus dan kan je alsnog niks kopen in Milaan. succes met werk zoeken in deze moeilijke tijd. en aangezien je behoorlijk verwend bent (ik ga niet zomaar met mijn ouders een weekendje shoppen in Milaan hoor!!!) kunnen je ouders ook vast wel wat geld aan je geven.

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • Tja,

    Ik snap jouw gevoel dat je wat wilt verdienen omdat je naar Milaan gaat want ik ga ook naar Parijs maar heb helemaal geen geld. En dat je geen krantenwijk ofzo wilt doen, er blijft niets over. Doe gewoon krantenwijk, vooral als je in een wijk woont met allemaal flats is het simpel en verdien je money in your pocket!

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • goed idee! welk bureu is het? ik wil ook graag model worden eigenlijk

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • goed idee!

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • Ik zoek ook een baantje... (:

     Hoii.  Ik ben ook 13 en zoek ook een baantje. Heb me ook ingeschreven bij modellenbureau maar ben niet aangenomen jammer genoeg    Oppassen is echt heel leuk. Maar je moet kinderen wel leuk vinden en het ligt er ook aan op welke leeftijd kinderen je wilt passen. Want als je zelf op een kind van 2 wil passen maar je gaat naar 1tje van 7 dan werkt dat ook niet omdat je die leeftijdsgroep niet leuk vind. Zoek maar wat leuks. En ik heb ook kranten en folders gedaan.. NOOIT DOEN! NOOOOIITT!!  

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • okee..

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • folders vouwen

    hoi ik heb vroeger toen ik 13 was folders gevouwen miss dat dat iets voor je is . haha en met dat ze je afzeiken dat over je modelen werk ik denk dat ze stiekem gewoon jaloers zijn XD

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • bijbaantje

    oh wat lopen we weer iedereen af te zeiken zij zoekt net als mij ook een bijbaantje/vakantie baantje toen het is juist super goed dat zij nu al wilt werken en spelfouten of niet kom op iedereen maakt weleens een foutje IEDEREEN GO GIRL !!! en andere HJB !

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • ik heb een zeldzaame ziekte

     Ze heeft wel gelijk wat betreft het model zijn, toen ik 13 was kreeg ik het ook angeboden, alleen nooit gedaan me moeder dacht dat het me school zou beinvloeden.

    ik ben nou ook erg blij dat ik het nooit gedaan heb..
    toen ik 14 werd begon ik langzaam dikker te worden en op me 16 was ik zwaar over gewicht en begon steeds minder te eten en meer te bewegen.

    in het kort ikhad de ziekte van Cushing hierbij had ik een tumor in me hoofd en hebben ze die uiteindelijk eruit gehaald zinsdien kan ik heel weinig.

    ik zit op een vervolgopleiding voor detailhandel en moet weer stage lopen en zelfs stage is zwaar ookal loop ik op 1 dag 5 uur.

    ik wil werken maar kan niet, heb online geprobeert en wou thuiswerk doen maar daar moet je 18 voor zijn...

    balen dus.. en nu kijk ik naar plazilla.com ... hopelijk werkt dat..

    gr. c

       

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • wat de neuk

    Verwend en slechte spelling.
    Ze moeten je naar Afrika sturen als je weet waar dat ligt.
    En serieus waarom zou je geen krantenwijk nemen?
    Dan zeur je vast dat je niet een baantje wilt wat kan.
    En trouwens model op je 13e denk het niet.
    Ze wachten tot je 18 bent om te kijken of je dan nog knap bent
    en dan krijg je contractje voor 2 jaar of iets in die richting.

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • omg -.-

     Ga gewoon krantenlopen als je zonodig geld wilt. Zoveel kan je nou ook niet doen op je 13de -.- En als je niet wilt krantenlopen ofzo. Volgens mij mag je pas in een supermarkt werken als je bijna 16 bent.... Ga anders gewoon klusjes doen bij mensen ofzo misschien iemands hond uitlaten voor geld ;S Maar met dat krantenlopen verdien je toch egt het meeste en je bent er niet zo heel lang mee bezig (heb het vorig jaar ook gedaan alleen ben gestopt omdat ik last kreeg van mijn knieën), en met een beetje hulp van vriendinnen ofzo of je ouders ben je binnen 2 uurtjes klaar.

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • Ik zoek ook werk!

    Zijn er sites waar je werk kan vinden in de buurt?

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • Snap je!!

    IK zoek ook een vakantiebaantje maar is moeilijk tevinden!! Ik zoek ook niet om kranten rond te brengen en op een boederij te werken! Dat heeft niks met verwend te maken je zoekt het of je zoekt he niet!! IK heb 2 oppasplekjes en ga er met plezier heen verdien 15 euro per keer.! Maar misschien willen je ouders voor schieten! :) Je kunt ook vakken vullen bij een supermarkt! IK doe ook klusjes bij mijn oma verdient 10 euro maakt niet uit wat ik doe!! En is gezellig! Maar ik zoek op internet voor een vakantiebaantje maar vind wel dingen!! Moet je je leeftijd gemeente en vakantie of bijbaante in toetsen en je krijgt verschillend de site's!! succes.. veel plezier bij kasting bureau!!

    13 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Haal je oppasdiploma!

    Haal je oppasdiploma!

    Vind jij kinderen leuk? Pas jij wel eens op bij gezinnen? Wil je goed voorbereid naar je (nieuwe) oppasadres gaan? Of gewoon een streepje voor hebben op alle anderen die oppassen? Dan is een oppasdiploma echt iets voor jou!

    Ga naar Cjghm.nl over Haal je oppasdiploma!

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten